Γ’ Εθνική: «Σκόνταψε» με την Πέρνη πριν το μεγάλο ντέρμπι και έπεσε από την κορυφή ο Ορφέας Ξάνθης

 

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ορφέας Ξάνθης να διατηρηθεί στην κορυφή αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε απέναντι στον Κεραυνο Πέρνης και έμεινε στο μηδέν και έπεσε στην δεύτερη θέση.

 width= Ο Ορφέας ήταν καλύτερος και απείλησε στο 15′ με σουτ του Χιντ Ιμέρ και έχασε μέγαλη ευκαιρία στο 33′ όταν ο Γιάννη Καραγκιόζη δεν μπόρεσε να σουτάρει από πλεονεκτικη θέση με τον έμπειρο πορτιέρο τον Ρίζο να μπλοκάρει την μπάλα. Λίγο πριν η Πέρνη στο 30′ απείλησε με φάουλ του Μπουλγκούρα με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Ο Ορφέας πίεσε και στο β’ μέρος κυρίως με σουτ των Πασχαλάκη, Μουμίνογλου και Τορομανίδη έχοντας στο 70′ την μεγάλη φάση με τον Βασίλη Λαζαρίδη με κεφαλιά στο δοκάρι του ανημπορου Ρίζου. Οι Καβαλιώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες αφού στο 89′ αποβλήθηκε ο Μπαντάνης με δεύτερη κίτρινη. Πλεον ο Ορφέας βρίσκεται στο -1 από τον Νέστο και την εππόμενη εβδομάδα … φιλοξενείται στο γήπεδο του ΑΟΞ στο ντέρμπι της Ξάνθης με τον Άρη Αβάτουπου καιγεται για βαθμούς. Η Πέρνη του Ξανθιώτη κοουτς Γιάννη Μαλαματά και των 6 Ξανθιωτών (Μπουλγκούρας, Λασπατζης, Σουκρήογλου, Τζιβανόπουλος, Γεωργιάδης, Τσανακτσόγλου) που αγωνιστηκαν (έμεινε στον πάγκο ο Χαριτίδης) έμεινε ακόμα ένα αγώνα αήττητη και υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Τσαμπαζ, Κατρανίτσας, Χασανόγλου, Μακράκης, Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ (73′ Μουμίνογλου), Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (64′ Λαζαρίδης), Γ. Καραγκιόζης (60′ Β. Καραγκιόζης), Πασχαλάκης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας, Λεγάτος, Λασπατζης, Σουκρήογλου (66′ Κιούπης), Τζιβανόπουλος (64′ Γεωργιάδης), Τσάκωνας, Χαλπέτης (72′ Τσανακτσόγλου), Χατζηκυριάκου (86′ Κλοκίδης), Κωστόπουλος

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΒΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ