LIVE λεπτό προς λεπτό οι Κυριακάτικοι αγώνες της 3ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους Κυριακάτικους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα τρία παιχνίδια της Κυριακής που συμπληρώνουν το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Έβρος Σουφλίου μετά την ισοπαλία του με τον Ιπποκράτη φιλοξενεί την ΑΕ Διδυμοτείχου που την προηγούμενη αγωνιστική είχε κάνει το ρεπό της με τις δυο ομάδες να μην έχουν ακομα νίκη. Η Θράκη Φερών υποδέχεται τον Ποντιακό με τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο ώστε να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Τέλος η ομάδα του Ιπποκράτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Σουφλί και σε περίπτωση νίκη τους θα φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ρεπό έχει η πρωτοπόρος Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις τρεις σημερινές αναμετρήσεις στις 16:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 16:00)

Έβρος Σουφλίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 5-0 (8′ Θάνος, 21′,29′ ‘ “Τσιρίλο”, 44’, 64 Γιαννόπουλος) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Θράκη Φερών – ΑΟ Ποντιακός 2-1 (38′ Μαυρομάτης, 61′ Πολίδης, 91′ Δεμιράκος – 57′ Σαρίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΑΕΚ Έβρου – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 0-2 (37′ Δούπας, 85′ πεν. Σταθάκης)  ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α” ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ