Super League: Πέρασε τα επαναληπτικά τεστ και επιστρέφει στους ορισμούς ο διεθνής επόπτης Χασάν Κούλα

 

Ο Χασάν Κούλα αναδεικνύονταν για τρία σερί χρόνια κορυφαίος θρακιώτης διαιτητής σε όλα τα αθλήματα. Κατάφερε να γίνει ο πρώτος που προέρχεται από τη μειονότητα και έγινε διεθνής, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Προς έκπληξη όλων, στα αγωνιστικά τεστ που έγιναν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να περάσει και αυτομάτως τέθηκε εκτός ορισμών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής πέρασε τα επαναληπτικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο Κορωπί, στην Αθήνα.

Πέρα από τον Ξανθιώτη βοηθό, τα επαναληπτικά τεστ πέρασαν και ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) που προάχθηκε φέτος στον πίνακα της πρώτης κατηγορίας, καθώς και οι βοηθοί Γιώργος Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής) και Γιώργος Παλαμίδας (Λακωνίας). Ετσι αυξάνονται και οι επιλογές της ΚΕΔ στους ορισμούς των διαιτητών.

Πάντως ο Χασάν Κούλα έχει οριστεί σε αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται ωστόσο για αναμέτρηση από την πρεμιέρα της ΕΠΣ Ξάνθης και συγκεκριμένα στο ματς Κεντητή – Απόλλων Διομήδειας (αναλυτικά όλοι οι ορισμοί της ΕΠΣ Ξάνθης με ένα κλικ ΕΔΩ).