Αρχική Ποδόσφαιρο Super League: Κινδυνεύει να χάσει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για...

Super League: Κινδυνεύει να χάσει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για άσεμνες χειρονομίες ο Πασχαλάκης (+video)

 

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης για άσεμνες χειρονομίες και ύβρεις προς τους οπαδούς του ΟΦΗ, μετά το γκολ του Μάτος, στον αγώνα του Σαββάτου (15/09).

Προς τιμήν του, πάντως, μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους χειροκρότησε θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ζητήσει συγγνώμη για την ενέργειά του.

Ο 29χρονος πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού, κινδυνεύει με μία αγωνιστική αποκλεισμό, για ανάρμοστη διαγωγή σε θεατές σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1α του Πειθαρχικού Κώδικα ή με δύο αγωνιστικές, για υβριστική συμπεριφορά, σύμφωνα με την παράγραφο 1β.

Και στις δύο περιπτώσεις, εάν κληθεί σε απολογία, θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που έχει οριστεί για την άλλη Κυριακή 23/09, για την 4η αγωνιστική, όχι όμως και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την 5η αγωνιστική (30/09), καθώς μεσολαβεί η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (25-27/09).

Να σημειωθεί ότι έπειτα από αλλαγή που έκανε η ΕΠΟ στον πειθαρχικό κώδικα το προηγούμενο καλοκαίρι, καταγγελία για φάση που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή «επιτρέπεται μόνο στις δύο ομάδες που αγωνίσθηκαν σε έναν αγώνα» σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 5 στ, αλλά και αυτεπαγγέλτως.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ