Super League: Πλασματική ήττα 3-0 των εφήβων της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

 

Πλασματική είναι η ήττα με 3-0 της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Όλα κρίθηκαν στο δευτερο μέρος όταν το 0-0, διαμορφώθηκε σε 2-0 αρχικά στο 55′ με κεφαλιά του Ντάικο, έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ξανθιωτης στην καταγωγή Αβεντισιάν, με την Ξανθη να χανει ευκαιρία λίγο μετά με τον Τσιεγγελίδη και στο 65′ ο Τζόλης με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή να διπλασιαζει τα τερματα του δικεφάλου.

Τα παιδιά του Κώστα Προδρομίτη είχαν δοκάρι με τον Τσιπούρα όμως στο 76′ οι γηπεδούχοι με τον Κωνσταντέλια έκαναν το τελικό 3-0 και το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Ντάικο (80′ Κουλιεράκης), Καραμπέρης, Κουτεντάκης (65′ Τσέλιος), Αλτιντζής (70′ Πιπιλιάρης), Καράκουτης (80′ Χνάρης), Κωνσταντέλιας (80′ Κουίδης), Τζόλης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Μπάτζιος (63′ Κωσταρέλης), Τσιεγγελίδης, Δήμος, Τσιτσεκίδης, Μανίσογλου (70′ Ασήμογλου), Χασάνογλου Σιμάρ, Γκραρνέτας (79′ Ζυπίδης), Δημητριάδης (55′ Τσιπούρας), Ιγνατιάδης (70′ Ελτουρούλ Αλή), Κοτόπουλος.