ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφικές βόμβες στην ΑΕΚ με τις επιστροφές Καλυμνιού και Αγγελακάκη

Σε δυο πολύ σπουδαίες μεταγραφές …παραμονές προχώρησε η πρωτάρα στην Α’ ΕΠΣ Έβρου ΑΕΚ Έβρου, αφού συμφώνησε με δυο πρώην παίκτες της, τους Σέργιο Αγγελακάκη και Ανδρέα Καλύμνιο που ολοκλήρωσαν την σεζόν στον Ορέστη Ορεστιάδας.

Οι δυο τους αν και αγωνίζονταν στην Ορεστιάδα το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ήταν σα να μην έφυγαν ποτέ από την ΑΕΚ έβρου και μάλιστα παραβρέθηκαν στην φιέστα πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου (φώτο).

Ο Αγγελακάκης ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας στον μεγάλο διαγωνισμό του ThrakisportS για την ΕΠΣ Έβρου, αλλά και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 τέρματα αν και αγωνίστηκε μόλις … 8 παιχνίδια. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΔ, του Άλεξ, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, των Αρριανών και μέχρι το χειμώνα της ΑΕΚ Έβρου είχε άλλα 11 τέρματα και με την ομάδα της πρωταθλήτριας ομάδας του Νότου στην Β’ κατηγορία.

Ο 20χρονος Καλυμνιός, επιστρέφει και αυτός μετά από ένα εξάμηνο με στόχο να βοηθήσει και αυτός την νεοφώτιστη ΑΕΚ στην Α’ κατηγορία. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, συνέχισε σε Νίκη Απαλού, Ποντιακό, Άλεξ, στην Κ17 του Πανθρακικού, Άλεξ, ΑΕ Διδυμοτείχου, Μανδραϊκό, ΑΕΚ Έβρου και Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Έβρου: Η ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σέργιου Αγγελακάκη  και Ανδρέα Καλύμνιο  από την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας .
Τους καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία.
Τέλος, το Δ.Σ. της ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ ευχαριστεί την διοίκηση του Ορέστη Ορεστιάδας