Γ’ Εθνική: Διακρίθηκε ο Γιώργος Σαββίδης του Λεύκιππου στους αγώνες Ελληνικής Ομοσπονδίας στους Μολαούς Λακωνίας

 

Ο Δήμος Μονεμβασίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., διοργάνωσαν την τελική φάση των πανελληνίων αγώνων μπάσκετ Παίδων των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.Κ, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μολάων από 26 έως 30 Ιουνίου, υπό το βλέμμα ομοσπονδιακών προπονητών με τον αθλητή του Λευκιππου Ξανθης και διεθνη με τα κλιμάκια της Εθνικής Γιώργο Σαββίδη να αφήνει θετικές εντυπωσεις ως ο μονος εκπροσωπος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ανακοίνωση του Λεύκιππου: Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στην τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η οποία διοργανώθηκε από την Ε.Ο.Κ., την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και το Δήμο Μονεμβασίας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στους Μολάους Λακωνίας από τις 26 έως τις  30 Ιουνίου 2018 και ο αθλητής μας Γιώργος Σαββίδης εκπροσώπησε επάξια όχι μόνο τον Λεύκιππο αλλά και όλα τα σωματεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ένωσης, γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό και για τον αθλητή μας αλλά και για τον Λεύκιππο.

Η οικογένεια του Λεύκιππου του εύχεται να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια το Σύλλογο αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το ταλέντο του!