Υποβιβάστηκε και… κρεμάει σφυρίχτρα και δεύτερος διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης μετά τον Κιοτζένη

 

Μετά τον Βαγγέλη Κιοτζένη που αποτέλεσε τον πρώτο διαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης που αποσύρεται από τη διαιτησία, ήρθε και μια ακόμα απόσυρση ενός διαιτητή μάλιστα που συμπερίληφθηκε στους πίνακες της ΚΕΔ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον Ξανθιώτη βοηθό Χουσεΐν Κούλα, που συμπεριλήφθηκε μεν στους πίνακες της ΚΕΔ για την σεζόν 2018-2019, αλλά υποβιβάσθηκε από βοηθό διαιτητή δεύτερης κατηγορίας σε βοηθό διαιτητή τρίτης κατηγορίας, και στην ουσία θα διαιτήτευε σε παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, αντί της Β’ που ήταν μέχρι πέρσι.

Ο Κούλα, λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση των νέων πινάκων, με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και για τον ίδιο, και πως ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα… παπούτσια και τη σφυρίχτρα του, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στους μέχρι πρότινος συναδέλφους του καλή συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Χουσεΐν Κούλα: «Τα ωραία κάποτε τελειώνουν αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα έρθουν καλύτερα…… Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη στους, πλέον, πρώην συναδέλφους!»