Γ’ Εθνική: Το αποχαιρετιστήριο «μήνυμα» του Νίκου Μπαχαρίδη στην «οικογένεια» της Δόξας Προσκυνητών

Γ’ Εθνική: Το αποχαιρετιστήριο «μήνυμα» του Νίκου Μπαχαρίδη στην «οικογένεια» της Δόξας Προσκυνητών

 

Με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ολοκλήρωσε την σεζόν η Δόξα Προσκυνητων και ο πρωην προπονητής της ομάδας λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου αποχαιρέτησε την ομάδα και τους συνεργάτες του.

Η «σημαία» του Πανθρακικού και αλλοτε προπονητής του Έβρου Σουφλίου, ΑΕ Νέας Χηλής και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων ένιωσε την ανάγκη να αποχαιρετήσει την πρωην πια ομάδα του μέσω του ThrakiSportS  που συνομίλησε μαζί του:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου μετά από μια περιπετειώδη και δύσκολη σεζόν στην Γ’ Εθνική που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών.

Ξεκινώ από τον άνθρωπο που στήριξε και στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια την Δόξα Προσκυνητων κάνοντας την, την πιο επιτυχημένη ομάδα του νομού, τον Γιώργο  Λιάγκη που ήταν δίπλα μας όποτε χρειάστηκε στις καλές και κυρίως στις άσχημες στιγμές της ομάδας, όπως και τον Γιάννη Τρίχα που ήταν επίσης κοντά μας. Ευχαριστώ επίσης τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου, ατέλειωτες ώρες τον συνεργάτη μου Γιάννη Πουρλιάκα και του εύχομαι ότι το καλύτερο.

Επίσης ευχαριστώ τα παιδιά μου, τους νεαρούς παίκτες μου, που αν δουλέψουν περισσότερο επαγγελματικά θα μπορέσουν να κάνουν μεγάλη καριέρα από ότι οι ίδιοι πιστευουν, πέρα του τοπικού στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέλος ευχαριστώ για την στήριξη ολόκληρο το χωρίο των Προσκυνητών που ήταν δίπλα μας σε ολόκληρη την σεζόν.

Σχόλια

comments