Στην Ισπανία ο βασικός κύκλος αγώνων του Κώστα Μπανιώτη όλον τον Ιούνιο

Στην Ισπανία ο βασικός κύκλος αγώνων του Κώστα Μπανιώτη όλον τον Ιούνιο

 

Στην Ισπανία θα γίνουν οι πρώτοι δυνατοί αγώνες του Κώστα Μπανιώτη στη θερινή περίοδο. Ο κομοτηναίος πρωταθλητής άνοιξε τη σεζόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου με μικρή φόρα ξεπέρασε στη Δράμα τα 2,24 μ. στο ύψος και θα συνεχίσει την προσεχή Κυριακή (27/5) στα «Χειμωνίδεια».

Ωστόσο ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θα κυνηγήσει τα πρώτα μεγάλα άλματα της σεζόν την 1 Ιουνίου στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Αντουχάρ της Ισπανίας. Ο Μπανιώτης θα παραμείνει για μία εβδομάδα στην Ανδαλουσία, προκειμένου το Σάββατο 8/6 να συνεχίσει τους αγώνες του στην Ουέλβα.

Πρώτος χρονικά στόχος του αθλητή στη σεζόν είναι η διάκριση στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα (27-30/6), όπου θα πάει ως κάτοχος του τίτλου και θα πρέπει να τον υπερασπιστεί, ωστόσο πριν από τη διοργάνωση της Ισπανίας, θέλει να κάνει έναν ακόμη αγώνα.

«Θα κάνω την Κυριακή μία καλή προπόνηση στα Χειμωνίδεια, προκειμένου να τιμήσω με τη συμμετοχή μου τον άνθρωπο που τόσα πρόσφερε στο αγώνισμα και στο στίβο γενικότερα. Στη συνέχεια θα έχω την ευκαιρία να βρεθώ για περίπου δέκα ημέρες στην Ισπανία, όπου θα συνδυάσω προπόνηση και αγώνες. Η προπόνηση πηγαίνει πολύ καλά», είπε ο Μπανιώτης.

Βέαβαια, απώτερος στόχος για τον Μπανιώτη είναι φυσικά η διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, διοργάνωση για την οποία ωστόσο για να συμμετάσχει πρέπει πρώτα να κυνηγήσει το όριο (2,28 μ.) στους αγώνες που ακολουθούν.

Σχόλια

comments