Super League: Με 16αδα αλλα χωρίς Μόρα, Γουαλας αλλά τον Ναζλίδη που κλείνει στον Άρη έρχεται στην Ξάνθη η Λάρισα

 

Ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της αυριανής (29/4 19:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Ξάνθη για την 29η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των “βυσσινί” και πρωην πάικτης της Ξανθης Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Θρακιώτες η οποία αποτελείται από 16 ποδοσφαιριστές και στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Νίκολα Ζίζιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Άντονι Φατιόν, Βαγγέλης Μόρας και Γιάννης Μασούρας. Οι Θωμάς Ναζλίδης, Εμάνουελ Περόνε και Βασίλης Ρέντζας δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα, ωστόσο ο πρώτος ειναι κανονικά στην αποστολή, αν και φημες τον στελνουν στην ομάδα της καρδιας του στον Αρη. Στην αποστολή δεν ειναι και ο πρωην της Ξανθης ο Φερναντο Γουαλας.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιος, Μπάλλας, Μλαντένοβιτς, Γκόικοβιτς, Δερμιτζάκης, Λυκούργος, Μακρής, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Κρίσμαν.