Γ’ Εθνική: Το ντεμπούτο του Λάμπρου Γκιρίτση στην ανδρική ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής

 

Ουδέν κακόν αμιγές καλού” συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής!

Έτσι, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα, η ΑΕ Κομοτηνής – αν καταφέρει και διαχειριστεί σωστά την κατάσταση- θα έχει ένα μεγάλο κέρδος, που δεν είναι άλλη από την συμμετοχή νεαρών αθλητών από τις ακαδημίες μας στο ανδρικό τμήμα!

lamprosΜετά τους Καραμανλή, Παπαδόπουλο, Φωτακάκη και Κυμπάρη ήρθε η ώρα για ένα ακόμα παιδί των ακαδημιών του συλλόγου, τον Λάμπρο Γκιρίτση, που αγωνίζεται στο παιδικό τμήμα, να πάρει το βάπτισμα του πυρός σε αγώνα ανδρικής αναμέτρησης και μάλιστα επιπέδου Γ’ Εθνικής.

Έτσι λοιπόν, ο Λάμπρος, αδερφός του Τάσου που πλέον αγωνίζεται στη Λαμία, συνδυάζοντας τις σπουδές του με το μπάσκετ, γράφει στο βιογραφικό του την πρώτη συμμετοχή με το ανδρικό τμήμα και μάλιστα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!

«Τα αδέρφια Γκιρίτση προέρχονται από τις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής και είμαστε πεπεισμένοι πως οι γονείς τους από την κερκίδα τους καμαρώνουν, καθώς εκτός από εξαιρετικούς αθλητές έχουν βγάλει και εξαιρετικούς χαρακτήρες», σχολιάζει η ιστοσελίδα της ΑΕ Κομοτηνης.

Και καταλήγει: «Στόχος μας είναι η ανάδειξη αθλητών από τα σπλάχνα της ομάδας και η ενσωμάτωση τους στο ανδρικό μας τμήμα… 

Συγχαρητήρια στον Λάμπρο και σε όλα τα παιδιά που παλεύουν για τα όνειρα τους, συνδυάζοντας πάντα το μπάσκετ με τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Οι προπονητές της ομάδας θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, με την φιλοσοφία πάντα στην ανάδειξη αθλητών και εμείς θα είμαστε εκεί στην κερκίδα για να χειροκροτάμε και να ενθαρρύνουμε των προσπαθειών τους».