ΕΠΣ Ξάνθης: Η συγκινητική αφιέρωση των παικτών της Ασπίδας στον Χρήστο Σουρουτζίδη

 

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν μια εβδομάδα δύσκολη και σκυθρωπή για τον Χρήστο Σουρουτζίδη, που «έχασε» τη κόρη του, αλλά παρά τις δύσκολες ώρες που περνάει σε μια προσπάθεια του να «ξαλαφρώσει» λίγο παρακολούθησε το παιχνίδι της αγαπημένης του Ασπίδας Ξάνθης με τη Θαλασσιά, με την ομάδα της Ασπίδας να του αφιερώνει όχι μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και τη νίκη.

Συγκεκριμένα, λιγότερο από μια εβδομάδα μόλις μετά τον απρόσμενο και άδικο χαμό της 23χρονης κόρης του, Εύας, ο Χρήστος Σουρουτζίδης προσπάθησε να ξεσκάσει λίγο και να βγει έστω και για μερικές ώρες από το «σκοτάδι» παρακολουθώντας το παιχνίδι της ομάδας της καρδιάς του Ασπίδας Ξάνθης με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, όπου διαιτητής ήταν και ο γιος του, Τάσος.

Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα δίπλα του ήταν ο πρόεδρος της Ασπίδας, Απόστολος Πασλάκης, ενώ αμφότερες τις φορές που η Ασπίδα σκόραρε όλοι οι παίκτες έτρεξαν προς τον κ. Χρήστο για να τον αγκαλιάσουν, δίνοντας του δύναμη για αυτές τις δύσκολες ώρες, και να του αφιερώσουν τα γκολ και τελικά τη νίκη τους. Μια κίνηση ιδιαίτερα συγκινητική, που καταχειροκροτήθηκε από όλους όσους παρευρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Θαλασσιάς.