Super League: Οριστικά εκτός διεκδίκησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου από την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

 

Οριστική είναι η αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό, για την υπόθεση των οφειλών στον Γενς Βέμερ κι έτσι όπως όλα δείχνουν η Ξάνθη «ξεφορτώνεται» οριστικά έναν ακόμα αντίπαλο στη μάχη της πέμπτης θέσης.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Γενς Βέμερ και έτσι τουλάχιστον για την ώρα η αφαίρεση τριών βαθμών πρέπει να θεωρείται οριστική. Οι πράσινοι είχαν περιθώριο πέντε ημερών μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο για να αποπληρώσουν το σύνολο της οφειλής (500.000 ευρώ) και να πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς στον Γερμανό καταβλήθηκαν μόλις 50.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε δύο δόσεις και έτσι το -3 είναι πλέον οριστικό. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται στην 10η θέση με 32 βαθμούς, 7 κάτω από την Ξάνθη και την πέμπτη προνομιούχο θέση με 3 αγώνες να απομένουν, και πλέον ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έκοψε τις όποιες ελπίδες είχε για κατάληψη της πέμπτης θέσης. Η πλευρά του Βέμερ παρουσιάζεται έτοιμη να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και να μην κάνει πίσω αν δεν της καταβληθεί το σύνολο της οφειλής.