ΕΠΣ Έβρου: Η μάχη του τίτλου για Εθνικό, Ορέστη και… Φέρες τρεις στροφές πριν το φινάλε

 

Συναρπαστική αναμένεται η μάχη στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, με Ορέστη Ορεστιάδας, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Θράκη Φερών να διεκδικούν τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ξεκινάμε αναποδα από την τρίτη στην βαθμολογια (40 βαθμούς) και κυπελλούχο Θρακη Φερρών που μετά την ήττα στις Καστανιες σε εξ’ αναβολής αγώνα, εχασε την ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή. Πλεον πάει για το θαυμα στο φιναλε έχοντας να κάνει και το ρεπό της θέλει το απόλυτο στα παιχνιδια της στην Ορεστιάδα και με το Σουφλί, ενω ταυτόχρονα οι ανταγωνιστες της να βγουν ισοπαλοι στο μεταξυ τους αγώνα και να γκελαρουν με Σουφλί και Ιπποκράτη.

Ο Εθνικός (41 βαθμοι) εαν κεδισει στο ντερμπι του Σαββάτου τον Ορέστη πολύ δύσκολα θα χασει το πρωτάθλημα έχοντας αβαντάζ 3 βαθμών από τον Ορεστη, αν και έχει δύσκολες μάχες εκτός εδρας με τον μεγάλο αντίπαλο στα χρόνια της Γ’ Εθνικής Έβρο Σουφλίου και τον δυνατό Ιπποκράτη του παλιού προπονητή του Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Τέλος ο Ορέστης (41 βαθμούς) αν δε χάσει στο ντερμπι στην Αλεξανδρούπολη θα έχει το πανω χερι λόγω ισοβαθμίας με τον Εθνικό. Ακολουθεί το αλλο ντερμπι με την απογοητευμενη ωστόσο Θρακη Φερών, με τις δυο ομαδες να θελουν την νίκη και την ισοπαλια να μην βολευει κανένα. Η ομαδα του Χρήστου Χρηστούδη θελει να παει το λιγότερο με 45 βαθμούς ώστε να κατακτήσει το πρωταθλημα στον Απαλό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου:

Ορέστης Ορεστιάδας (41 βαθμοί): 20η Εθνικός Αλ. (εκτός), 21η Θράκη (εντός), 22η Νίκη Απαλού (εκτός)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (41 βαθμοί): 20η Ορέστης (εντός), 21η Έβρος Σουφλίου (εκτός), 22η Ιπποκράτης (εκτός)

Θράκη Φερών (40 βαθμοί): 20η (ρεπό), 21η Ορεστης (εκτός), 22η Έβρος Σουφλίου (εντός)