ΕΠΣ Έβρου: Οι αποστολές των δυο φιναλίστ για τον 41ο τελικό κυπέλλου

 

Πανέτοιμοι να διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο είναι ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Θράκη Φερων στον μεγάλο σαββατιάτικο 41ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» στο Σουφλί.

Ο προπονητής της ομάδας του Ορέστη Ορεστιάδας Χρήστος Χρηστούδης αναμένεται να πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε τη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια τους: Γαλλή, Ζλατάνη, Κοτζά, Καλυμνιό, Κώστογλου, Παρασκευά, Δαρβούδη, Τζουμακίδη, Ηλ. Οτέμπερη, Αθ. Ρουσσίδη, Θ. Ρουσσίδη, Ντινούδη, Κόκκινο, Τσιτσκαρη, Οικονόμου, Αγγελακάκη, Ναλμπάντη και Στ.Πετρόπουλο.

Ο προπονητής της Θράκης Φερών, Σάκης Ζησίδης επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τογγουλίδη, Γκαϊδαρτζάκη, Κολγκέκα, Αντωνιάδη, Μαυρομάτη, Βάρναλη, Γκάκιο, Αλ. Σιδηρόπουλο, Μπόρα, Γ. Σιδηρόπουλο, Τσιπλάκη, Ιακωβίδη, Καλούδη, Ίνδο, Πολίδη, Μπακιρτζόπουλο, Κατσίκα, Παγωνίδη καθώς και τον τραυματία Ντόλα που θα είναι δίπλα στους συμπαίκτες του ώστε να τους ενθαρρύνει στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουνε για την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου της ιστορίας τους.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ