Τροχαίο δυστύχημα μετά από καταδίωξη της αστυνομίας στη Ποταμιά της Ξάνθης

 

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Ποταμιάς στη Ξάνθη, με τουλάχιστον δύο νεκρούς και σοβαρά τραυματισμένους, έπειτα από καταδίωξη της αστυνομίας σε όχημα που πιθανότατα επέβαιναν λαθρομετανάστες.

 width=

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα όσα έγραψε η «Φωνή της Ξάνθης», στο όχημα το οποίο ανετράπη πιθανότατα επέβαιναν λαθρομετανάστες οι οποίοι δε σταμάτησαν σε μπλόκο της τροχαίας για έλεγχο και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη που κατέληξε με την ανατροπή του οχήματος που έφυγε εκτός του οδοστρώματος.

Μάλιστα ενώ αρχικά η «Φωνή της Ξάνθης», έγραφε πως από το τροχαίο υπάρχει ένας νεκρός και πέντε σοβαρά τραυματισμένοι, τελικά με νέο άρθρο της φαίνεται πως οι νεκροί αυξήθηκαν στους δύο, ενώ υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί κι άλλο.

Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ ο απολογισμός του είναι ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο του ατυχήματος έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της τροχαίας Ξάνθης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

Πηγή: www.fonitisxanthis.gr