ΕΠΣ Ξάνθης: Τα συγχαρητήρια στη Μεικτή Ομάδα Παίδων από τους συλλόγους του Νομού

 

Η Μεικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης έκανε την έκπληξη και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ με την ΕΠΣ Μακεδονίας, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για το φάιναλ φορ, με αρκετές ομάδες του Νομού να συγχαίρουν τα παιδιά του Απόστολου Κουτρουλού για αυτό τους το επίτευγμα.

Πρώτη απ’όλες ανακοίνωση εξέδωσε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Βασίλισσας της Θράκης, γράφοντας τα εξής: «Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης ,συγχαίρει τα τρομερά παιδιά της μεικτής ομάδας Παίδων της Ένωσης μας καθώς και όλους όσους συνέβαλαν για την πανάξια και μεγάλη πρόκριση τους στο final four. Ευχή όλων μας η κατάκτηση του τροπαίου από την ομαδα μας!!!!».

Ακολούθησε ο Άρης Αβάτου, που εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, γράφοντας: «Συγχαίρουμε την Μεικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης, για την σημερινή μεγάλη της πρόκριση».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε μέσα από τη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ο Απόλλωνας Ξάνθης: «Η διοίκηση του Απόλλωνα Ξάνθης, αλλά και όλα τα μέλη της Ακαδημίας του συλλόγου, θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά της Μεικτής ομάδας Παίδων που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους, όπως φυσικά και στον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας τον Ενωσιακό μας τεχνικό Απόστολο Κουτρουλό».