Σφοδρή αντίδραση της Ξάνθης για την διακοπή του πρωταθλήματος και πρόταση – βόμβα για την επόμενη μέρα

Σφοδρή αντίδραση της Ξάνθης για την διακοπή του πρωταθλήματος και πρόταση – βόμβα για την επόμενη μέρα

 

Την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Ξάνθη και προσωπικά του ιδιοκτήτη της Χρήστου Πανόπουλου προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος. 

Η εκτίμηση της ομάδας της Θράκης είναι ότι μια διακοπή δεν θα ωφελήσει κανέναν και σε τίποτα αλλά θα κρυφτούν οι υπαίτιοι πίσω από αυτήν.

Προσθέτει ότι υπάρχουν νόμοι και κανόνες και αρκεί να εφαρμοστούν. Τέλος κάνει πρόταση – βόμβα αν δεν βρεθεί λύση, το ποδόσφαιρο να γυρίσει σε ερασιτεχνική ή ημιεπαγγελματική μορφή.

Το δελτίο Τύπου της Ξάνθης έχει ως εξής:

Ακούσαμε πολύ προσεκτικά τη δήλωση του αξιότιμου Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη που αφορά στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

    Σαφέστατα, η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει μεγάλες προσπάθειεςπροκειμένου να βελτιώσει το επίπεδο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιχειρώντας με νόμους, παρεμβάσεις και συναντήσεις να το καταστήσει πιο αξιοκρατικό και πιο αξιόπιστο στα μάτια του έλληνα φιλάθλου. Πιστεύουμε ότι κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

   Η θέση του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ είναι ότι η διακοπή του ελληνικού επαγγελματικού πρωταθλήματος δεν θα ωφελήσει κανέναν και σε τίποτα.

   Αντίθετα πίσω από αυτήν τη διακοπή, θα κρυφτούν έχοντας την ΣΑΝ ΑΛΛΟΘΙ, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, χωρίς να εξαιρείται από αυτούς η υποφαινόμενη εταιρεία, στο μέτρο που της αναλογεί.

   Νόμοι υπάρχουν, ποινές και τιμωρίες προβλέπονται και πολύ αυστηρές. Να εφαρμοστούν οι Νόμοι, να τιμωρηθούν οι έχοντες την ευθύνη, όσο ψηλά ή χαμηλά και αν βρίσκονται και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί.

   Παράλληλα, να ξεκινήσουν χθες, συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους σε αυτό που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αν χρειαστεί να προταθούν ακόμη αυστηρότερα μέτρα και ποινές. Και εάν σε αυτήν την αναγκαιότητα για την αυστηροποίηση του πλαισίου ποινών και τη νέα δομή που είναι επιβεβλημένο να αποκτήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, διαφωνήσουν οι εμπλεκόμενοι φορείς , τότε ας γίνει το ποδόσφαιρό μας ημιεπαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, γιατί ίσως αυτή να είναι η λύση για να ξαναγυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και η ηρεμία στο κοινωνικό περιβάλλον.

Σχόλια

comments