Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20, Κ17 και Κ15 και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης

 

Με έναν αγώνα στουςνέους και δυο «ρεπό» σε εφήβους και παίδες συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τριών τμημάτων υποδομής του ΑΟΞ για τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.

Η Κ20 του Κώστα Προδρομίτη μετά την ήττα με την ΑΕΚ θέλει να επανέλεθει στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές αφού υποδέχεται την Κυριακή (25/2) στις 11:00 στα Πηγάδια τον αδύνατο Απόλλωνα που έχει 17 βαθμούς λιγότερους από τους Θρακιώτες. Διατητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γιάννης Δρακίδης, Μάριος Γκιόσης της ΕΠΣ Θράκης και ο Θόδωρος Κατσαρός της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Αναλυτικά και οι υπόλοιποι αγώνες της 23ης αγωνιστικής: Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης,  Ατρόμητος-ΑΕΚ ,  Παναιτωλικός-Κέρκυρα, Λαρισα-Πλατανιάς,  Παναθηναϊκός -Λαμία, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα- Λεβαδειακός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά την νεα άνετη επικράτηση της περασμένης εβδομάδας επί της Λαρισας με 0-4, έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς της 22ης αγωνιστικής: Λαμία- ΠΑΣ Γιάννινα, Λαρισα – ΠΑΟΚ, Κέρκυρα – Παναιτωλικός, Ρεπό: Ξάνθη

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος, ρεπό έχει και η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη θα έχει για τρίτη εβδομάδα ρεπό, λόγω της διακοπής την περασμένη εβδομάδα για το πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ματς της 16ης αγωνιστικής: Κέρκυρα – ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα, Ρεπό: Ξάνθη