Photos: 50 κλικ από την καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής και τις αθλητικές παρουσίες σε αυτήν

 

Μπορεί η καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής να καθυστέρησε λόγω κακοκαιρίας, ωστόσο είχε μεγάλο κέφι και πολλές συμμετοχές, αρκετές και από τον αθλητικό χώρο. Συνολικά 29 γκρουπ συγκεντρώθηκαν το βράδυ μπροστά από την Λέσχη Κομοτηναίων και παρέλασαν από τις οδούς Δημοκρίτου και Ορφέως καταλήγοντας εντός της Πλατείας Ειρήνης.

Ανάμεσα στους συλλόγους που παρέλασαν ο “Περπατώ” με θέμα “emoji”, οι Trel@cademy, ο σύλλογος στίβου ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, οι  “Φιλοτέχνες”, ο αθλητικός σύλλογος Γιν Γιάνγκ με θέμα “Πειρατές”, η ακαδημία ποδοσφαίρου Σπάρτακος, οι αθλητικοί σύλλογοι “Πολύδαμος” και “Απόλλων” αλλά και η Fairplay Ακαδημία Ποδοσφαίρου Oλυμπιακού Κομοτηνής.

Την καρναβαλική παρέλαση διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ με έμφαση στις αθλητικές συμμετοχές, μέσα από ένα photo story εικόνων που απομονώσαμε από τα φωτορεπορτάζ της εφημερίδας “Περισκόπιο” που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη με πλούσιο ρεπορτάζ και εικόνες…