LIVE η Γ’ Εθνική: ΑΕ Διδυμοτείχου – Καβάλα, Ορφανό – Άβατο, Προσκυνητές – Παραλίμνι, Σκούταρι – Νέο Σιδηροχώρι και Ορφέας Ξάνθης – Καρπερή

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση και για τις επόμενες τέσσερις ώρες θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στα πέντε παιχνίδια των ομάδων της Θράκης, αφού δεν έχουμε κανένα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων μας αυτήν την αγωνιστική.

Ώρα 13:14  Πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει η Δόξα Προσκυνητών στη Κομοτηνή, όπου υποδέχεται στο γήπεδο του Ρ/Σ της ΕΠΣ Θράκης τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ωστόσο επειδή υπάρχει έντονη βροχόπτωση στην Ροδόπη και ήδη αναβλήθηκαν τα παιχνίδια στην ΕΠΣ Θράκης (διαβάστε με ένα κλικ ΕΔΩ), δεν είναι βέβαιο ακόμα ότι θα διεξαχθεί.

Ώρα 13:18  Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας στη Ξάνθη, με τον Άρη Αβάτου, θέλει και ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει σημαντική ανάσα στη μάχη παραμονής, αλλά θα βάλει και φωτιά όχι μόνο στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και στη κορυφή της βαθμολογίας.

Ώρα 13:20  Στην Κομοτηνή η Δόξα σε 7 αγώνες έχει 2 νικες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας τέρματα 8-10 κατά, ενώ γενικά στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει την 4η καλύτερη επίθεση έως τώρα με 16 τέρματα.

Ώρα 13:23  Στο Διδυμότειχο έχουμε ένα ματς φωτιά, ανάμεσα στην τοπική ΑΕ Διδυμοτείχου και τον ιστορικό ΑΟ Καβάλας, με τις δυο ομάδες να καίγονται για το πολύτιμο τρίποντο. Και εδώ ωστόσο αναμένεται να δυσκολευθούν πολύ οι ποδοσφαιριστές δεδομένων των καιρικών συνθηκών.

Ώρα 13:26  Η ΑΕΔ πλέον φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό και βρίσκεται στα όρια της ζώνης, ενώ η Καβάλα καίγεται για την άνοδο και θέλει αν της δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Απόλλωνα Παραλιμνίου που βρίσκεται στη κορυφή και όπως προαναφέραμε δοκιμάζεται στην Κομοτηνή.

Ώρα 13:29  Ο Ορφέας Ξάνθης μετά και την ήττα της περασμένης εβδομάδας στη Χρυσούπολη, έπεσε και πάλι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα υποδεχόμενος στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

Ώρα 13:32  Εντός Ξάνθης ο Ορφέας έχει 3 νικες και 4 ηττες με τερματα 7-10, αλλά ήταν το μεταξύ τους ματς με την Καρπερή ήταν αυτό που η Σερραϊκή ομάδα στον πρώτο γύρο πήρε τη μοναδική της νίκη.

 Ώρα 13:37 Δύσκολο παιχνίδι έχει, όμως και η έτερη ομάδα της Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου που μεταβαίνει στη γειτονική Καβάλα και το Οφρύνιο, ώστε να αντιμετωπίσει την ομάδα έκπληξη της φετινής σεζόν, τον Αετό Ορφανού.

Ώρα 13:39  Λέμε ομάδα έκπληξη, διότι η ομάδα του κ. Σίτσα έχει αποδειχθεί πολύ σκληρή για να πεθάνει, παίρνοντας νίκες ακόμα και με ανατροπές του σκορ, που την έφεραν να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με Καβάλα και Σκούταρι

Ώρα 13:42 Παρ’όλα αυτά η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, έχοντας 18 βαθμούς και βρισκόμενος 4 πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, απέναντι σε μιά τέτοια ομάδα θα παλέψει για το θέτικο αποτέλεσμα όπως έδειξε και εναντίον του Σκουταρίου στις Σέρρες

Ωρα 13:45  Τέλος, η ουραγός Δόξα Νεου Σοδηροχωρίου έχει δύσκολη αποστολή στις Σέρρες απέναντι στην Ελπίδα Σκουτάρεως που βρίσκεται στο κυνήγι του Παραλιμνίου για την πρωτιά και την άνοδο.

Ώρα 13:50  Περίπου 70 λεπτά πριν την έναρξη των προγραμματισμένων αγώνων, συνοπτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής έχει ως εξής: Αετός Ορφανού – Άρης Αβάτου, ΑΕ Διδυμοτείχου – Καβάλα, Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου, Ελπίς Σκουτάρεως – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης – Μ. Αλέξανδρος Καρπερής.

Ώρα 13:57 Θυμίζουμε ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 14:02  Χορηγός της μετάδοσης από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:06  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:09  Ενημέρωση από την Κομοτηνή αναφέρει ότι έχει πολλά νερά το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης και αν και καταβάλλονται πολλές προσπάθειες να μαζευτούν έξω, εκτιμάται ότι είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσει ο διαιτητής τον αγώνα της Δόξας Προσκυνητών με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ώρα 14:14  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:18  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:22  Χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής από την Ξάνθη είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:24 Ενημέρωση συνθέσεων από τη Ξάνθη, και το ματς Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής.

Ώρα 14:25 Ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκινά το παιχνίδι με τους: Ρούφο, Τζαμπάζ, Κατρανίτσα, Μαλαδένη, Μακράκη, Μαυρόπουλο, Ξαντινίδη, Μπουνταγκίδη, Ιμέρ, Καραγκιόζη Γ., Πασχαλάκη.

Ώρα 14:27 Από την άλλη για τον Μ. Αλέξανδρο Καρπερής ξεκινούν οι: Κασίμης, Παπανικολάου, Νέδος, Μάνος, Νικολίτσας, Τουνουσίδης, Μπίντσης, Κυρικτσής, Κούτλας, Γκλαβίνης, Μπάρδας.

Ώρα 14:31  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:35  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:39  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:44  Χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι και η εταιρεία Μιχάλης Καβούκης και ΣΙΑ ΕΕ που ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στο 6ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης. Η Kavoukis Tires and Tools ειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων κήπου και αγροκτήματος, βιομηχανικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων για το σπίτι, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και κάθε λογής ανταλλακτικών. Πλέον με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές πληρώνοντας και ως σε έξι άτοκες δόσεις και με δωρεάν τη μεταφορά στον χώρο σας σε επιλεγμένα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:48  Τέλος, χορηγός όλων των φετινών μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής το e-shop Footbal Pro όπου μπορείτε να αναζητήσετε την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ωρα 14:52  Στο Διδυμότειχο το ματς θα διεξαχθεί κανονικά και έχουμε και συνθέσεις. Με τον Κώστα Συριτούδη κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Τελκίνσκι και οι υπόλοιποι δέκα είναι Θάνος, Καζάλας, Πατιαλιάκας, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Καπετανίδης, Γιαννόπουλος, Σουλεϊμάν.

Ωρα 14:55 Η ενδεκάδα για την Καβάλα: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Σέχου, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Αδαμάκης, Πάλλας, Βαλαβανόπουλος.

Ωρα 14:58  Πολλά τα νερά στην Κομοτηνή και γίνονται προσπάθειες να αφαιρεθούν. Δεν έχει βγει ο διαιτητής ακόμα, έχοντας δώσει παράταση 20 λεπτών για να βελτιωθεί η κατάσταση και να αποφασίσει τότε.

Ωρα 15:01  Ωρα έναρξης στα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, εκτός φυσικά από το ματς της Κομοτηνής που θα μάθουμε σε περίπου 15-20 λεπτά αν θα γίνει.

Ωρα 15:05  Ενημέρωση από τις Σέρρες με την ενδεκάδα του Σιδηροχωρίου: Κορωνάκης, Χατζηπαπάς, Παρασκευόπουλος, Μίλερ, Αλεξακούδης, Κούτρας, Γάϊδας, Ανυφαντάκης, Πανουριάς, Κρασώνης, Στοϊνοβιτς

Ωρα 15:08  Η ενδεκάδα για την Ελπίδα Σκουτάρεως: Ταταρίδης, Αγγελίδης, Μουσικάκης, Κασμερίδης, Σαϊνατούδης, Δαγκούλης, Νικολαϊδης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Παπαβασιλείου, Ζυγκερίδης

Ωρα 15:11  Οριστική αναβολή στην Κομοτηνή, δεν χρειάστηκε καν να βγουν οι διαιτητές. Ραντεβού αύριο Δευτέρα, ίδια ώρα για Δόξα προσκυνητών και Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ωρα 15:14  Γκολ στις Σέρρες για το Σκουταρι. Σκόρερ ο Ζυγκερίδης, παλιός γνώριμος των Κομοτηναίων εξαιτιας του αδερφού του που πέρασε από τον Πανθρακικό και Σουφλί, απέναντι στην ουραγό Δόξα Νέου Σοδηροχωρίου, βάζει μπροστά στο σκορ την γηπεδούχο ομάδα. Ελπίδα Σκουτάρεως – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0

Ωρα 15:15  Οριστική αναβολή στο Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου. Δείτε λεπτομέρειες και φωτογραφία από το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης που μετατράπηκε σε λίμνη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:17  Γκοοοοοοοοοοοολ στο Διδυμότειχο για την ΑΕΔ. Ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Γιαννόπουλος βρίσκει δίχτυα και ανοίγει το σκορ. ΑΕ Διδυμοτείχου – Καβάλα 1-0

Ωρα 15:20  Στην Ξάνθη παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Καρπερή αλλά με τους γηπεδούχους να πατάνε σαφώς καλύτερα.

Ωρα 15:25  Φτάνουμε στο πρώτο μισό των αγώνων, έχει ανοίγει το σκορ και στην αναμέτρηση Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Νέστος Χρυσούπολης με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Ωρα 15:28  Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ακόμα από το Οφρύνιο της Καβάλας, όπου Αετός Ορφανού και Αρης Αβάτου διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Ωρα 15:33  Κάτω από κακές καιρικές συνθήκες διεξάγονται τα περισσότερα ματς, θυμίζουμε ότι αναβλήθηκε το ματς της Δοξας Προσκυνητών με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ωρα 15:36 Στο Διδυμότειχο έχει πάρει μέτρα η ομάδα της Καβάλας αλλά εξακολουθεί να είναι πίσω στο σκορ, από το τέρμα του Γιαννόπουλου που έχει βάλει μπροστά την ΑΕΔ

Ωρα 15:39  Δεύτερο τέρμα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου επί του Νέστου Χρυσούπολης, γκολ που ασφαλώς δεν αρέσει στις ομάδες της Θράκης που έχουν ίδιο στόχο με αυτήν της Δράμας, την παραμονή.

Ωρα 15:42  Στο Οφρύνιο παραμένουν στο 0-0 ο Αετός Ορφανού και ο Άρης Αβάτου με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη κατοχή και τελικές, αλλά και το Άβατο να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ωρα 15:44 Γκολ στο Διδυμότειχο για την Καβάλα. Ισοφαρίζουν οι φιλοξενούμενοι με ευστοχο χτυπημα πεναλτι του Παπαδοπουλου. ΑΕ Διδυμοτείχου – Καβάλα 1-1

Ωρα 15:48  Γκοοοοοοοοοοοοοολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα. Σκόρερ ο Πασχαλάκης, ανοίγει το σκορ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0

Ωρα 15:50  Τέλος πρώτου 45λεπτου στην Καβάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αετός Ορφανού – Αρης Αβάτου 0-0

Ωρα 15:51 Τέλος πρώτου 45λεπτου στις Σέρρες. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελπίδα Σκουτάρεως – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0

Ωρα 15:53  Τέλος πρώτου 45λεπτου στην Ξάνθη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου:  Ορφέας Ξάνθης – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 1-0

Ωρα 15:54  Τέλος πρώτου 45λεπτου και στο Διδυμότειχο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Διδυμοτείχου  Καβάλα 1-1

Ώρα 15:58 Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 16:00 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87 και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 16:02 Ακόμα από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography και το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη

Ωρα 16:04  Μην ξεχνάμε το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» και την εταιρεία  Kavoukis Tires and Tools που επίσης διαθέτει e-shop.

Ωρα 16:07   Θυμίζουμε τέλος ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 16:08 Εχει ξεκινήσει το δευτερο ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδια, συμπληρώνεται και το πρώτο δεκάλεπτο σιγά σιγά χωρίς να έχει επιτευχθεί κάποιο γκολ.

Ωρα 16: 16 Γκολ στις Σέρρες. Με τον Παπαβασιλείου το Σκούταρι διπλασίασε τα τερματα του και κλειδώνει την νίκη. Ελπίδα Σκουτάρεως-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-0

Ωρα 16:22 Γκολ στο Διδυμότειχο για την Καβάλα. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν την ανατροπή με τον σκορερ τους Βαλαβανόπουλο. ΑΕ Διδυμοτείχου – Καβάλα 1-2

Ωρα 16:24 Γκολ στην Ξάνθη για την Καρπερή. Σε μια φάση που δεν έδειχνε κίνδυνο οπ Μέγας Αλέξανδρος ισοφάρισε με τον Γκλαβίνη. Ορφέας Ξάνθης- Μέγας Αλέξανδρος  Καρπερής 1-1

Ωρα 16:33 Στην Καβάλα ο Αρης Αβατου κρατάει το μηδέν με κορυαίο τον Αμουτζάκη που έχει κάνει μεγάλη εμφάνιση επιτυγχάνοντας μέχρι και τρεις αποκρούσεις στην ίδια φάση.

Ωρα 16:36 Γκολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα. Ο Ορφέας έδειξε ψυχραιμια μετα το γκολ της ισοφάρισης και με το Μακράκη πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ορφέας Ξάνθης- Μέγας Αλέξανδρος  Καρπερής 2-1

Ωρα 16:38 Στο Διδυμότειχο πιέζει η ΑΕΔ και έχει δοκάρι με τον αρχηγό που εστειλε την μπαλα στο δοκάρι του Δήμιζα

Ωρα 16:44 Γκολ στις Σέρρες. Με τον γνωστό μας  Κωστα Καπετάνο με πέναλτι το Σκούταρι τριπλασίασε τα τερματα του και  εστω και προσωρινα πιανει κορυφη. Ελπίδα Σκουτάρεως-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-0

Ωρα 16:47 Γκολ στο Οφρύνιο. Με πέναλτι του Φώτη Δουμάνη ο Αετός ανοιγει το σκορ λίγο πριν το φινάλε. Αετός Ορφανού-Αρης Αβάτου 1-0

Ωρα 16:50 Ωρα 16:36 Γκολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα. Ο Ορφέας με τον Χιντ λίγο πριν το τελος καθαρίζει το παιχνίδι. Ορφέας Ξάνθης- Μέγας Αλέξανδρος  Καρπερής 3-1

Ωρα 16:53 Τελικό στο Διδυμότειχο. Πρωτη εντός έδρας ήττα για την ΑΕΔ από την Καβάλα που πίανει κορυφή. Τελικό αποτέλεσμα ΑΕ Διδυμοτείχου- Καβάλα 1-2

Ωρα 16:55 Τελικό στις Σέρρες. Ευκολη νικη για το Σκούταρι επί της νεανικής Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.  Τελικό αποτέλεσμα Ελπίδα Σκουτάρεως-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-0

Ωρα 16:57 Τελικό και στην Καβάλα. Δεν τα κατάφερε και παλι ο Αρης που όπως και στο Παραλίμνι ηττήθηκε στο φιναλε. Τελικό αποτέλεσμα Αετός Ορφανού-Αρης Αβάτου 1-0

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται  κάλυψή μας, σε λίγο σε χωριστή ανάρτηση όλα τα αποτελέσματα και η διαμορφωθείσα βαθμολογία…