Αν και χωρίς κολυμβητήριο ο ΚΟΞ κατάφερε να κερδίσει δύο μετάλλια στην επετειακή διεθνή διοργάνωση της Δράμας

 

Μπορεί το Κολυμβητήριο Ξάνθης να παραμένει κλειστό και οι προπονήσεις με όσα παιδιά έχουν απομείνει να γίνονται υπό αντίξοες συνθήκες και με καθημερινές μεταφορές σε Καβάλα ή Κομοτηνή, ωστόσο ο ΚΟΞ κόντρα στις αντιξοότητες και ενδεχομένως την λογική συνεχίζει να προσπαθεί και να σημειώνει επιτυχίες.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης μετείχε το Σάββατο στην διεθνή επετειακή διασυλλογική διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών ποιυ φιλοξενήθηκε για 20η χρονιά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας. Εκεί, ανάμεσα σε 332 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Β. Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας ο ΚΟΞ συμμετείχε με πέντε αθλητές ηλικίας 9 ως 12 ετών και κατάφερε να εξασφαλίσει δύο μετάλλια.

Συγκεκριμένα, στα 200 μέτρα ελεύθερο κατέκτησε την τρίτη θέση ο Μάξιμος Βέργος Καραγιαννίδης και στα 50 μέτρα ελεύθερο επίσης την 3η θέση ο Κωνσταντίνος Νικόλαος Μουτουσίδης. Και οι δύο αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο επιτυγχάνοντας ατομικά ρεκόρ και αμέσως μετά την επιτυχία τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στην Ονειρούπολη της Δράμας.