Κοντά στην προσπάθεια του Άρη στην Ηράκλεια Σερρών και οι δασκάλες του Αβάτου!

 

Κοντά στην προσπάθεια του Άρη Αβάτου στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στο Δημοτικό Γήπεδο Ηράκλειας Σερρών βρέθηκαν και τα πέντε κορίτσια της φωτογραφίας.

Ξεχώρισαν με την παρουσία τους στην αρκετά δυναμική και πολυπληθή κερκίδα της ξανθιώτικης ομάδας. Άλλωστε δεν είναι σύνηθες να βλέπεις γυναίκες στη Γ’ Εθνική και μάλιστα πολλές και σε εκτός έδρας παιχνίδι, που σημαίνει εκτός των άλλων και ένα μακρινό ταξίδι.

Η Αλεξία Ισπικούδη, η δασκάλα εδώ και δέκα χρόνια του Αβάτου που από το φετινό καλοκαίρι μετέχει και στο Δ.Σ. της ομάδας, βρέθηκε μαζί με άλλες δύο δασκάλες του Δημοτικού Σχολείου στο γήπεδο ενώ μια σειρά πάνω τους ήταν οι κόρες του προέδρου και του αντιπροέδρου της ξανθιώτικης ομάδας.

Αυτές δεν ήταν οι μόνες γυναίκες που ακολούθησαν την ομάδα ως τις Σέρρες, αφού η πολυπληθής κερκίδα του Άρη είχε και άλλες.

Απλά ο φακός του ThrakiSportS έτυχε να απαθανατίσει τη Θεώνη, τη Λαμπρινή, την Ευαγγελία, την Αλεξία και την κόρη του Ηλία Κοτόπουλου Ροδούλα την στιγμή που όλες μαζί  έβγαζαν μια selfie σε ανάμνηση της παρουσίας τους στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Όπως φαίνεται, ο Άρης Αβάτου έχει ιδιαίτερη πέραση και στο γυναικείο φύλο…