Το Σάββατο στους αγωνιστικούς χώρους την Κυριακή στις κερκίδες οι παίκτες των ομάδων της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης

 

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε ο Άρης Αβάτου προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο κόσμο που θα τον υποστηρίξει στο γήπεδο, αφού με ανακοίνωση του ενημερώνει τους παίκτες της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης πως θα έχουν δωρεάν είσοδο στο παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού.

Μπορεί την ίδια ώρα με το παιχνίδι του Άρη Αβάτου με τον Αετό Ορφανού να γίνονται και τα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και συνεπώς οι παίκτες των ομάδων αυτών να μην μπορούν να δώσουν το παρών στο γήπεδο της Φελώνης, όμως οι παίκτες των ομάδων της Β’ θα έχουν παίξει μια μέρα πριν και θα μπορούν αν θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.

Έτσι η ομάδα του Άρη Αβάτου, θέλοντας να δείξει πως θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο πλευρό της, ανακοίνωσε πως οι παίκτες των ομάδων της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, θα μπορούν αν θέλουν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο της Φελώνης για το παιχνίδι του Άρη με τον Αετό Ορφανού το απόγευμα της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Β’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΞΑΝΘΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/17 ΚΑΙ ΩΡΑ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΕΛΩΝΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ .
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ .