«Τυφώνας» ο Γρηγόρης Ζάχος εξασφάλισε μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ολλανδίας και διεκδικεί την Παρασκευή το χρυσό

 

Μεγάλη επιτυχία για τον Γρηγόρη Ζάχο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do που γίνεται αυτές τις μέρες στην Ολλανδία.

Υπό την καθοδήγηση του πατέρα του Master Ιωάννη Ζάχου, κορυφαίου δασκάλου των πολεμικών τεχνών στην Θράκη, κατάφερε να μπει στην ζώνη των μεταλλίων φτάνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης και διεκδικώντας την Παρασκευή το χρυσό μετάλλιο.

Στους δύο αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα σε αυτήν την όπεν διοργάνωση, που σημαίνει ότι είναι ανοιχτή σε συμμετοχές από αθλητές και ομοσπονδίες από όλον τον κόσμο, κέρδισε με άνεση με 5-0 έναν Καναδό αντίπαλο στον πρώτο γύρο και επίσης με 5-0 έναν Άγγλο.

Ο Γρηγόρης Ζάχος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει μετάλλιο στην διοργανωση. Το μεσημέρι της Παρασκευής θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, όπου θα αντιμετωπίσει έναν Ολλανδό και αν όλα πάνε καλά, βάσει λογικής, στον τελικό θα βρεθεί αντιμέτωπος με Ρώσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλεξανδρουπολίτης πρωταθλητής αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία των ατομικών TUL 4-5-6 Dan που έχει και τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, ωστόσο όπως δήλωσε ο πατέρας και προπονητής του στο ThrakiSportS, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανός με λίγη τύχη και εφόσον δεν υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη μέση να σηκώσει ψηλά στην Ελλάδα και να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο.