Στην λίστα των 40 του Ολυμπιακού για το UEFA Youth League ο Γιώργος Ξενιτίδης

 


Την λίστα για το UEFA Youth League με τους 40 ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος για τα παιχνίδια με Σπόρτινγκ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δήλωσε ο Ολυμπιακός. 

Ανάμεσά τους και ο Ξανθιώτης μέσος Γιώργος Ξενιτίδης που βρίσκεται χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Ο Ξενιτίδης συμπλήρωσε πριν λίγες ημέρες τα 18 του χρόνια (γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1999), και μεταγράφηκε πριν μια τετραετία στον Ολυμπιακό από την Ακαδημία της Βιστωνίδας Ξάνθης – αρχικά για το τμήμα Κ15 του Ολυμπιακού οπού ήταν και αρχηγός κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Την επομένη ήταν ο μικρότερος την πρώτη χρονιά στα Κ17 πανηγύρισε το πρωτάθλημα, πρόπερσι ως αρχηγός του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να χάνει στον ημιτελικό από την Ξάνθη, ενώ πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα και στα Κ20.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την Τρίτη εναντιον της Σπόρτινγκ Λισαβώνας το απόγευμα στο Ρέντη, μία… ευρωπαϊκή περιπέτεια στο UEFA Youth League με τον και όπως είναι λογικό οι “ερυθρόλευκοι” έστειλαν την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Σπόρτινγκ, την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους.

Σε αυτή, συμπεριλαμβάνονται συνολικά 40 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν στην U20, την U17, ακόμη και την U15 και φυσικά μέσα σε αυτήν είναι ο Ξενιτίδης.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ηλίας Καραργύρης, Γιάννης Νικοπολίδης, Χρήστος Καράδαης, Δημήτρης Σκαφίδας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Νικολάου, Θωμάς Τσιμπούκας, Γιώργος Αγιώτης, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Παύλος Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Μπουσκουΐδης, Χρήστος Κωνσταντινίδης,  Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Απόστολος – Ηλίας Μαρτίνης, Ρεζάρτ Ράμα, Βαγγέλης Παπαγγελής, Γιάννης Γαλούπης

ΜΕΣΟΙ: Γιώργος Ξενιτίδης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Φέκκας, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης,  Κωνσταντίνος Μουγιός, Χρήστος Κατσούκης, Ιάσων Γλυνός, Στάθης Δήμος, Νίκος Πέιος, Δημήτρης Φυτόπουλος,  Δημήτρης Ζιάκας, Γιώργος Νεοφυτίδης, Παναγιώτης Τσερκώνης. Τάσος Μπονιός, Γιάννης Χατζηιωαννίδης, Αλέξανδρος Δούλος, Στάθης Λάμπρου

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Θανάσης Κωστανάσιος, Αλέξανδρος Βοΐλης, Αλέξανδρος Γεωργαντής, Εμιλιάνο Μπουλάρι, Γιώργος Ζαχαράκης, Θεόδωρος Τσιριγώτης