Γ’ Εθνική: Στην ομάδα του Πιερικού που μεγαλούργησε ο πατέρας του πριν τον ΠΑΟΚ ο Κωστίκος junior!

 

Στην Πιερία και στην μεγάλη και ιστορική ομάδα του Νομού τον Πιερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κωστίκος junior.

Ο 20χρονος πρωην επιθετικός επιθετικός του Πανθρακικού είχε μόλις μία συμμετοχή φέτος στη Football League (Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0), ως αλλαγη στο 80′ στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας της Κομοτηνής στις Σέρρες και στην συνέχεια συνέχισε στην Πυδνα Κίτρους στην Γ’ Εθνική, ομάδα που διαλύθηκε αφού απορροφήθηκε από τον νεοσύστατο Βόλο FC.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Οκτωβρίου του 1997 και από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, όπου ο πατέρας του Γιώργος διέπρεψε με τον ¨δικεφαλο (παίκτης και προπονητής), τον Ολυμπιακό, τον Πιερικό και την Εθνική. Στην συνέχεια¨ το 2009 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, όπου, στο διάστημα παραμονής του, αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ20. Ύστερα από μια πενταετία, το 2014 τον απέκτησε ο Αιγινιακός με τη φανέλα του οποίου, τις δύο τελευταίες σεζόν, συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League (2014-15) και της Football League 2 (2015-16).

Η ανακοίνωση: «Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας εκτος των αλλων και με τον Γιώργο Κωστίκο. Ο υψηλόσωμος (1,85) 20χρονος επιθετικός σέντερ φορ δυναμώνοντας την επιθετική γραμμή. Έχει αγωνιστεί στην Football League στην ΠΑΕ Πανθρακικός, στην ΠΑΕ Αιγινιακός με τελευταίο σταθμό στην Πύδνα Κίτρους. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα να αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ».