Γ’ Εθνική: Παραμένει στο Κιλκίς το άλλοτε “λαχείο” του Πανθρακικού και της ΑΕΚ!

 

Την παραμονή και για τη νέα χρονιά του αρχηγού του Σπύρου Ματεντζίδη ανακοίνωσε ο Κιλκισιακός.

Ο 27χρονος πια Ματεντζίδης με καταγωγή από το Κιλκίς που αγωνίστηκε νεαρός στον Πανθρακικό και κατόπιν μεταγράφηκε στην ΑΕΚ “πακέτο” με τον Αργυρίου επέστρεψε στον Κιλκισιακό εδω και 1,5 χρόνο προερχόμενος από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενω εκτός Πανθρακικού και ΑΕΚ έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα Ρόδου, Καρδίτσα, Κόρινθο και από πρόπερσι στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του στον Κιλκισιακό  στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς με την οποία κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα.

Όπως ανέφερε σε παλαιότερο άρθρο του το ThrakiSportS, o Ματεντζίδης αποκτήθηκε “πακέτο” μαζί με τον Ανέστη Αργυρίουargyrioy από τον Πανθρακικό στην ΑΕΚ για 450000 ευρώ σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής,  αν και άργησε 3 χρόνια  να τον εξοφλήσει, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας την περιοδο 2009-2010 από την A’ στην Β’ Εθνική. Ο Ματεντζίδης αγωνίστηκε στο τότε παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, είχε εξουδετερώσει τον Ισμαελ Μπλάνκο και εντυπωσίασε τον Μπάγεβιτς, όντας βασικός στον 2ο γύρο, όπου αγωνίστηκε σε 13 ματς.

Ο Μεταντζίδης δοκιμάστηκε και έμεινε στην Kομοτηνή από τον προπονητή της ομάδας Νέων του Πανθρακικού, Ζόραν Στοΐνοβιτς, αφού στην πόλη σπούδαζε η αδερφή του και κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής του, ως ημιαπασχόληση δούλευε στο λογιστικό γραφείο του Θόδωρου Σαββάκη, για να εξασφαλίζει τα προς το ζην. Δυστυχώς η καριέρα του δεν είχε την εξέλιξη όπου όλοι περίμεναν όπως τα αστέρια τότε της ομάδας Μπέλεκ και Αργυρίου.