Με ρεκόρ συμμετοχών αλλά… ίδιους νικητές ο 2ος Αγώνας Δρόμου Κάστρου στο Διδυμότειχο! Τα αποτελέσματα σε 5 και 10 χιλιόμετρα…

 

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Διδυμότειχο ο 2ος Αγώνας Δρόμου Κάστρου, σε συνδιοργάνωση από τον Δήμο Διδυμοτείχου και την 16η  Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού, αλλά και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Οι δρομείς ξεπέρασαν κατά πολύ τους χίλιους, με τα αγωνίσματα να εκτείνονται στα 5 και τα 10 χιλιόμετρα, ενώ ως γνωστόν έγιναν και αγώνες 900 μέτρων για τα παιδιά και 400 μέτρων για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου. Το ενδιαφέρον είναι ότι ως προς τα αποτελέσματα στους πρώτους είχαμε καρμπόν την περσινή διοργάνωση, αφού νίκησαν οι ίδιοι.

Στα 10.000 μέτρα πρώτος τερμάτισε ο Σουφλιώτης Χαράλαμπος Βούλκος των Λύκων Κεχαγιόγλου, αφήμοντας στην δεύτερη θέση τον Χριστόδουλο Ριζιώτη και στην 3η τον Στέφανο Δουλγερούδη. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η αστυνομικός Μαρία Λαμπούδη μαζί με την περσινή νικήτρια Ματίνα Βαβατζιάνη, αφού μετά από 10 χιλιόμετρα τερμάτισαν με τον ίδιο χρόνο, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Βασιλική Μπατσίκα.

Στα 5.000 μέτρα ο Απόστολος Γκάτζιος, από τους παλαίμαχους αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που συνεχίζει όμως να συμμετέχει σε αγώνες και να κερδίζει μετάλλια, ήταν και φέτος ο νικητής, όπως και έναν χρόνο πριν. Δεύτερος ο Παναγιώτης Λάτας και τρίτος ο Λευτέρης Καραγιάννης. Πρώτη γυναίκα στα πέντε χιλιόμετρα η Φωτεινή Σκαρλάτου, δεύτερη η Χρυσούλα Κανταράκη και τρίτη η Κατερίνα Στεργίου.