ΕΠΣ Ξάνθης: Τέλος σεζόν και καλοκαιρινές διακοπές για τον Άρη Αβάτου

 

Μια εβδομάδα, σχεδόν, μετά την ολοκλκήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, και δύο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Άρη Αβάτου ολοκλήρωσαν τις τελευταίες προπονήσεις τους για φέτος και έδωσαν ραντεβού στις αρχές Ιουλίου για τη νέα σεζόν.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης και οι παίκτες του είχαν τελειώσει εδώ και δύο εβδομάδες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όμως πριν το κλείσιμο της φετινής σεζόν, έπαιξαν τρία ακόμα φιλικά παιχνίδια, δύο με τις ακαδημίες της Ξάνθης, το ένα εξ’ αυτών στη φιέστα του, αλλά και άλλο ένα στην φιέστα του Φίλιππου Δροσερού. Πλέον ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση έχουν όλο το χρόνο να ξεκουραστούν και να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΔΩΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ».