Η αφίσα του φετινού επετειακού 25ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Κάτι παραπάνω από έναν μήνα πριν την διεξαγωγή του 25ου Διεθνούς Συνεδρίου της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρτιείου Πανεπιστημίου Θράκης, που όπως γίνεται αντιληπτό θα έχει επετειακό χαρακτήρα, το ThrakiSportS παρουσιάζει την φετινή αφίσα.

Όπως μπορεί κανείς να δει σε αυτήν, φέτος το συνέδριο εκτός από επετειακό, συνοδεύεται και από άλλες δύο διεθνείς διοργανώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιό του.

Το 1ο Διεθνές Συμπόσιο για την λειτουργική διαχείριση τραυματισμένων αθλητών και ασκουμενων και την 1η Διεθνή Συνάντηση με θέμα Αθλητισμός και Αναπηρία, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Το φετινό Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο τρίτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και συγκεκριμένα από 19 ως και 21 του μηνός, ακριβώς μια εβδομάδα μετά τον εορτασμό των Ελευθερίων στην Κομοτηνή αλλά και ευρύτερα σε Ροδόπη και Έβρο.

Τις επόμενες μέρες και όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία διεξαγωγής του 25ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, το ThrakiSportS όπως κάθε χρόνο, θα παρουσιάζει πληροφορίες σε σχέση με τις συμμετοχές, τις βραβεύσεις και τις επώνυμες παρουσίες στην φετινή επετειακή διοργάνωση…