Γέμισε ασφυκτικά το «Φώτης Κοσμάς» (όχι για ποδόσφαιρο αλλά) για την 4η Ορφική Συνάντηση Στίβου

 

Το Δημοτικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» το έχουμε συνηθίσει μισοάδειο, ακόμα και στις μεγάλες στιγμές των ποδοσφαιρικών αγώνων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ίσως με τον Άρη είχε μαζέψει αρκετό κόσμο, αλλά και πάλι όχι τόσο πολύ.

Αυτή τη φορά γέμισε ασφυκτικά. Και δεν γέμισε για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά για την 4η Ορφική Συνάντηση Στίβου που διοργάνωσε στην Αλεξανδρουπολη ο Μ.Γ.Σ. Εθνικος με συμμετοχή σχεδόν 1.300 αθλητών και αθλητριών.

Η φωτογραφία από την εξέδρα του σταδίου, την οποία ανάρτησε στο προφίλ του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Η συνάντηση που έχει πλέον θεσμοθετηθεί, έφερε μαζί αθλητές και αθλήτριες από σωματεία από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τις όμορες χώρες Βουλγαρία και Τουρκία.

Για την φετινή διοργάνωση πέρα από τον Εθνικό έχει συμβάλει στην διεξαγωγή της η  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σε επόμενες αναρτήσεις τα πλήρη αποτελέσματα και πλούσιο φωτορεπορτάζ. Για την ώρα, μείνετε με την εικόνα του γεμάτου Σταδίου Φώτης Κοσμάς για ένα μίτινγκ στίβου, μια εικόνα που μας χαροποιεί πολύ….