Super League: Χωρίς τους διεθνείς, αλλά με επίσκεψη ενός παλιού γνώριμου συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη

 

Χωρίς του διεθνείς παίκτες οι οποίοι έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους για τους αγώνες αυτής της εβδομάδα, αλλά και με μια απρόσμενη επίσκεψη ενός… παλιού γνώριμου συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον επόμενο αγώνα της σε μια εβδομάδα περίπου, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στα Γιάννενα, με την ομώνυμη ομάδα.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης την Τετάρτη, αλλά το τεχνικό επιτελείο δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιουνές, Πιτσέλι, Καμαρά και Π. Ορφανίδη, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες τους υποχρεώσεις.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, λοιπόν, μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, την προθέρμανση με αερόβιο τρέξιμο και νευρομυικό συντονισμό και το passing game, δούλεψαν πάνω στους τομείς της επιθετικής ανάπτυξης, αλλά και της αμυντικής λειτουργίας. Ο Μανώλης Παπαστεριανός ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας για την ομάδα της Ξάνθης, όμως ήταν η επίσκεψη ενός… παλιού γνώριμου προπονητήριό της ομάδας σήμερα, καθώς ο τερματοφύλακας που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Θράκης από το 2007 έως το 2013, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, με αφορμή την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη για το φιλανθρωπικό φιλικό της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων με τη Μεικτή Έβρου, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας και είχε την ευκαιρία να δει παλιούς γνωστούς και φίλους.