Super League: Προετοιμασίας συνέχεια εν όψει του επαναληπτικού στη Τούμπα για την Ξάνθη

 

Δυο μέρες πριν τον πολύ δύσκολο επαναληπτικό της Τούμπας, η Ξάνθη συνέχισε κανονικά την προετοιμασία της, με προπόνηση το πρωί της Τρίτης.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια με 1-0, αλλά και λίγες μέρες πριν τον πολύ κρίσιμο επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Στον πρώτο αγώνα η Ξάνθη γνώρισε την ήττα με 1-2, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης σαν να είναι τελικός.

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων και συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα, με προπόνηση. Η προπόνηση  της ομάδας περιείχε, εκτός από τις ασκήσεις προθέρμανσης, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στη συνέχεια τους παίκτες να χωρίζονται σε υπό-ομάδες και να προπονούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και του Ραζβάν Λουτσέσκου, στον ανασταλτικό, αλλά και στον δημιουργικό τομέα. Ατομικά προπονήθηκαν και σήμερα ο Οκάν Χατζητερζόγλου και ο Μανώλης Παπαστεριανός, ενώ ο Φερνάντο Γουάλας επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.