Έπλενε 38 χρόνια τις φανέλες των Ντοναντόνι, Μαντσίνι, Σινιόρι, Μπάτζιο και τώρα του Τοροσίδη! Το συγκινητικό αντίο στην Άντζελα της Μπολόνια (+video)

 

Μετά από 38 ολόκληρα χρόνια στην υπηρεσία της Μπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη, η κυρία Άντζελα Μπελέτι, υπεύθυνη των πλυντηρίων, συνταξιοδοτήθηκε.

Συνηθίζεται προπονητές και ποδοσφαιριστές να γίνονται σύνθημα στα χείλη των οπαδών, να μένουν στην μνήμη των φίλων του συλλόγου ως αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του.

Στην περίπτωση της κυρίας Άντζελα, όλα τα παραπάνω καταρρίπτονται. Η υπεύθυνη των πλυντηρίων της Μπολόνια συνταξιοδοτήθηκε, έχοντας συμπληρώσει 38 χρόνια στην υπηρεσία του συλλόγου. Μία ολόκληρη ζωή δηλαδή, υπήρξε αρωγός στις εκάστοτε φουρνιές που πέρασαν από την ομάδα. Ρομπέρτο Μπάτζιο, Μαντσίνι και ντοναντόνι, Πέπε Σινιόρι και φέτος Βασίλης Τοροσίδης.

Αποδείχθηκε μακροβιότερη από πολλούς προπονητές που ήλθαν και παρήλθαν. Και η διοίκηση των “Ροσομπολού” όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας λόγω των χρωμάτων δεν την ξέχασε και την τίμησε δεόντως. Μαζί της, ολόκληρο το τεχνικό τιμ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο Βασίλης Τοροσίδης

Η κυρία Άντζελα δεν ήταν εύκολο να κρύψει την συναισθηματική της φόρτιση, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.