Β’ Εθνική: Νίκη σωτηρίας ψάχνει στο Εύμοιρο η Ασπίδα με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Το πιο κρίσιμο φετινό της παιχνίδι δίνει σήμερα στις 16:00 στο Εύμοιρο η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας.

Η ομάδα της Ξάνθης έχει δύο βαθμούς διαφορά από την ομάδα της Βέροιας, έχοντας κερδίσει και με 63-65 το παιχνίδι του πρώτου γύρου και με νίκη σήμερα θα αυξήσει τη διαφορά της από τον Φίλιππο στους τρεις βαθμούς, που στην ουσία θα είναι τέσσερις, καθώς θα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο Φίλιππος είναι αυτός που βρίσκεται τελευταίος μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού (έχει τους ίδιους βαθμούς με τη ΧΑΝΘ) κάνει το παιχνίδι να μοιάζει σαν πρόωρος τελικός για τη σωτηρία, καθώς αν η Ασπίδα κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα αυτομάτως γίνεται από τα φαβορί για τη σωτηρία, αν και απομένουν ακόμα 10 αγωνιστικές.

Τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν στην ομάδα της Ξάνθης, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν υπολογίζονται οι Κουτσογιάννης και Μασμανίδης. Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμμετέχουν οι Στεφανίδης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές, Μανδαλάκης, καθώς και οι Αρβανιτάκης και Καρανικολίδης από την παιδική ομάδα.

Οι υπεύθυνοι της Ασπίδας έκαναν έκκληση στον κόσμο της Ξάνθης να γεμίσει το κλειστό του Ευμοίρου και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον έκτο παίκτη της ομάδας. Παράλληλα και λόγω του καρναβαλιού θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν μία ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ