LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-0 (Τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Ξάνθη FC Arena των Πηγαδίων και μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα «φωτιά» ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το γήπεδο Ξάνθη FC Arena την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 18:35 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα Πηγάδια, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 18:42 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:49 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:56 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 18:58 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων στο Ξάνθη FC Arena. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Σιλά, Φλίσκας, Λισγάρας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Σολτάνι, Γιουνές.

Ώρα 19:03 Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την άλλη πλευρά επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τους: Βλαχοδήμο Ο., Κουτρουμπή, Μπουμάλ, Ζέκα, Μπέργκ, Κλωναρίδης, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Χουλτ, Μολεδο, Κουλιμπαλί.

Ώρα 19:10 Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Δημήτρης Θάνο με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο και Χαριση και τέταρτο διαιτητή τον Κύζα.

Ώρα 19:26 Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του αγώνα πλέον στα Πηγάδια.

Ώρα 19:30 Σέντρα στον αγώνα!

4′ Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πιέζει για γκολ.

15′ Η Ξάνθη έχει βρει πλέον μέτρα στο γήπεδο και πιέζει ψηλά

18′ Ο Κλωναρίδης έβγαλε με κάθετη τον Μπεργκ απέναντι στον Ζίβκοβιτς, αλλά υποδείχθηκε -λανθασμένα- σε θέση οφσάιντ.

21′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη με κεφαλιά του Βασιλακάκη που ανησύχησε για λίγο τον Βλαχοδήμο αλλά κατέληξε τελικά άουτ.

24′ Ευκαιρία τώρα και για τον Παναθηναϊκό! Ο Κλωναρίδης έβαλε την κόντρα στον Λισγάρα, η μπάλα κατέληξε στον Μπουμάλ, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

26′ Μπλοκ του Ζίφκοβιτς που προλαβαίνει τον Μπέργκ μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί

29′ Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει για το γκολ με νέο σουτ του Κλωναρίδη που δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα της Ξάνθης

30′ Διαμαρτυρίες και μικρή ένταση για χέρι του Λούκα Βιγιαφάνες ο οποίος νόμιζε ότι η μπάλα έχει βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Συστάσεις και στον Λουτσέσκου για τις διαμαρτυρίες του για τη συγκεκριμένη φάση

31′ Ευκαιρία για τη Ξάνθη με σουτ του Μπαξεβανίδη που καταλήγει τελικά στην αγκαλιά του Βλαχοδήμου.

37′ Πλάγια κόρνερ και καμία ευκαιρία είναι οι φάσεις αυτή τη στιγμή στον αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος δυσκολεύει το παιχνίδι καθώς η βροχή δυναμώνει στη Ξάνθη.

40′ Δύο κίτρινες κάρτες ως τώρα για τους γηπεδούχους σε Φλίσκα και Μπαξεβανίδη

44′ Τρομερή απόκρουση από τον Ζίφκοβιτς που κρατάει ανέπαφη την εστία του μετά απο σουτ του Κλωναρίδη

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-0

Ώρα 20.18 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 20.23 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 20.31 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

48′ Ο Βιγιαφάνιες βγήκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς, αλλά η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη, καθώς υποδείχθηκε -λανθασμένα- σε θέση οφσάιντ

50′ Ευκαιρία για τον Σολτάνι και τη Ξάνθη που κατέληξε όμως άουτ καθώς πέρασε ελάχιστα  έξω από την εστία των πρασίνων.

56′ Πρώτη αλλαγή για τη Ξάνθη. Ο Λάζιτς στη θέση του Λουσέρο.

63′ Αλλαγή και για τον Παναθηναϊκο. Στη θέση του Μπουμάλ ο Εμποκού

67′ ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ! Φοβερό σουτ του Βασιλακάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Κουτρουμπή και σούταρε δυνατά από την αρχή της μεγάλης περιοχής. Το γκολ αυτό αποτελεί το 4ο του Βασιλακάκη επί του Παναθηναϊκού.

71′ Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό και τον Μαρίνο Ουζουνίδη που βάζει στη θέση του Κουρμπέλη ο Π.Βλαχοδήμος

75′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Παναθηναϊκός με τον Λούντ στη θέση του Κλωναρίδη

76′ Προσπαθεί για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός που πιέζει αρκετά πλέον τους Ξανθιώτες.

79′ Δεύτερη αλλαγή για τη Ξάνθη. Στη θέση του πολύ καλού σήμερα Σολτάνι ο Τριάδης. Ετοιμάζεται και ο Μεχία.

82′ Κλείνουν και οι αλλαγές για τη Ξάνθη. Ο Μεχία στη θέση του Βασιαλακάκη

83′ Κίτρινη κάρτα στον Γιουνές για μαρκάρισμα στον Μολέδο.

89′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Σουτ στην κίνηση του Μολέντο, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

92′ Αποβολή του Λουτσιάνο από τον πάγκο των Ξανθιωτών

90+3′ Τέλος του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-0

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας.