Γ’ Εθνική: Κόλλησαν στο μηδέν Δόξα Προσκυνητών και Καβάλα

 

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, Δόξα Προσκυνητών και Καβάλα έμειναν στο 0-0, το οποίο αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Καβάλα μπήκε καλύτερα και είχε δύο καλές στιγμές, χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Περτσάς. Στη συνέχεια η Δόξα ανέβηκε και απείλησε με τους Κεϊτά και Κατσαρό, όμως ο Συριτούδης ήταν σε ετοιμότητα και στις δύο φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, με λίγες καλές στιγμές και τους δύο τερματοφύλακες να έχουν στη μεγαλύτερη διάρκεια ρόλο θεατή, καθώς και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να φτάσουν στις δύο εστίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Καβάλα ήταν λίγο πιο απειλητική και με τους Λίτσκα και Μελισσόπουλο απείλησαν τον Περτσά, που όμως διατήρησε το μηδέν στην εστία του.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Πουρλιάκας): Περτσάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης (65′ Κλης), Λεφής, Τρίχας, Kεϊτά, Βάσκος, Κατσαρός, Φουρκάν

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Διγκόζης): Συριτούδης, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Παπαδόπουλος (54′ Λίτσκας), Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος (76′ Μπλιος), Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος