Football League: Ο Κέρι του Έβρου Σουφλίου και οι άλλοι τρεις “παρελθόν” από την Καλλονή

 

Την λύση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ο ένας έχει περάσει στο παρελθόν από τον Έβρο Σουφλίου ανακοίνωσε η Καλλονή.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους Ανδρέα Ντάμπο, Παναγιώτη Αρναούτογλου, Αλέξη Ντάλλα και Φλόρενς Κέρι. Ο τελευταίος είχε περάσει ένα “φεγγάρι” από τον Έβρο Σουφλίου, την περίοδο 2014-15 οπου πέτυχε και 4 τερματα πρινναποχωρήσει για τα Τρίκαλα. Ο Κέρι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Καλλονή σε έξι ματς στη Φούτμπολ Λιγκ ενώ είχε και δύο ακόμα συμμετοχές στο Κύπελλο. Ο 26χρονος Ελληνοαλβανος εχει αγωνιστεί στον Μαγνησιακό, στα ΤΕΠ Βέρπιας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Πιερικό, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον ΑΟ Χανίων, τον Έβρο Σουφλίου, τα Τρίκαλα και τον Αιολικό.

Ο Ντάλλας αγωνίστηκε από την πλευρά του σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ενώ ο Αρναούτογλου είχε μία συμμετοχή. Ο δε Ντάμπος καμία.

Η σχετική ανακοίνωση από την Καλλονή είναι η εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Ντάμπο, Παναγιώτη Αρναούτογλου, Αλέξη Ντάλλα και Φλόρενς Κέρι.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην καριέρα τους».