ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ανακοίνωση κατά του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων από τον ΣΔΚ Θράκης

 

Ανακοίνωση κατά του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και προέδρου της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης Βασίλη Χαλκιά εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης.

Σε αυτή ο Σύνδεσμος καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ζήτησε την εξαίρεση συγκεκριμένων διαιτητών του ΣΔΚ Θράκης από το παιχνίδι της πρεμιέρας της Ολυμπιάδας με τη Θύελλα Φερών. Για το λόγο αυτό ο Σύνδεσμος Διαιτητών αποφάσισε κανένας διαιτητής από τον ΣΔΚ Θράκης να μη διευθύνει αγώνα της Ολυμπιάδας σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΚ Θράκης:

Γίναμε αποδέκτες καταγγελιών ότι:

Ο Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΑΜΑ.Θ. κος Χαλκιάς Βασίλειος, με την ιδιότητα του Προέδρου του Σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Ο., παρενέβη στην Κ.Ε.Δ./Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και ζήτησε από την Επιτροπή, με το πρόσχημα της ουδετερότητας (;) την εξαίρεση συγκεκριμένων διαιτητών του Συνδέσμου μας από τη διεύθυνση του εκτός έδρας αγώνα του Σωματείου του στις Φέρες εναντίον του Σωματείου Γ.Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ, την 8η Οκτωβρίου 2016, για την 1η αγωνιστική (!) του πρωταθλήματος ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Για το λόγο αυτόν, ο οποίος επαναλήφθηκε πολλάκις την περασμένη αγωνιστική περίοδο από τον ίδιο κύριο, το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ προκειμένου να διασφαλίσει την αξιοπρέπεια και το κύρος των διαιτητών του Συνδέσμου, αλλά και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., αποφάσισε κανένας διαιτητής του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ να μη διευθύνει αγώνα πρωταθλημάτων οποιασδήποτε κατηγορίας του Σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Α.Ο.
Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου
Γιώργος Παπαγεωργίου