Ώρα φιλικών για τον Εθνικό με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

 

Μετά απο ένα μήνα σκληρής και επίπονης προετοιμασίας η ανανεωμένη με με πολλά νεα πρόσωπα ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα δώσει τα πρωτα φιλικά της και μάλιστα δυο μέσα στο Σαββατοκύριακο και στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” απέναντι στον δις συνεχόμενα πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ του Εβρίτη Γιάννη Καλμαζίδη.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός με τις νεες του προσθήκες (Γκομεζ Λεαλ, Παλέντζα, Στίγγα, Χαριτωνίδη Κωνσταντινίδη, Καβαρατζή, Χατζόπουλο) θα υποδεχθεί το Σάββατο και την Κυριακή στις 6 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ετοιμάζεται με τα νέα του αστέρια, τον Γκόμεζ, αλλά και χωρίς Γκαρά και Ανδρεάδη που είναι με την Εθνική στο Βέλγιο, για τα προκριματικά εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ του βόλει.

Πρόκειται για δύο σοβαρά και με υψηλό βαθμό δυσκολίας φιλικά που θα δώσουν αξιόπιστα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας, στον κόουτς των Εβριτών Σακη Μουστακίδη και στον βοηθό του Γιώργο Παπαζογλου, αλλά και το τι θα πρέπει να αλλάξει και να βελτιωθεί η ομαδα το επόμενο διάστημα αφού η ομαδα άλλαξε σχεδόν όλη. Θυμίζουμε έφγυγαν οι στυλοβατες τα τελευταία χρόνια αδερφοί Δαλακούρα Κώστας και Ανέστης, ο Δαρίδης, ο Κασαμπαλής, ο Κιόσσης αλλά και οι Δημητριάδης, Τουράνιανιν και Ίλιτς.

Γενική είσοδος στα φιλικά με τον ΠΑΟΚ 10 ευρώ και για τους δύο αγώνες, με το εισιτήριο να έχει και τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας βόλει του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάστημα 7-9 Οκτωβρίου ο Εθνικός είναι φιλοξενούμενος σε δυνατό τουρνουά στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την ομάδα Αρδα του Κίρτζαλι, την Νεφτοχιμίκ του Μπουργκάς και την Τσέρνο Μόρε της Βάρνας.