Στην Δόξα Προσκυνητών ο γιος του προπονητή του Πανθρακικού Κώστα Ανυφαντάκη

 

Ίσως παραξενεύτηκαν αρκετοί από το όνομα του σκόρερ του τέταρτου γκολ της Δόξας Προσκυνητών στην φιλική αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξάνθης το Σάββατο (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ).

Το Ανυφαντάκης ήταν ένα όνομα που είχε ακουστεί στην Κομοτηνή μόνο ως αυτό του νέου προπονητή του Πανθρακικού. Πώς βρέθηκε λοιπόν και παίκτης με αυτό το όνομα, να αγωνίζεται και να σκοράρει μάλιστα με την Δόξα Προσκυνητών;

Η απάντηση είναι απλή, αλλά είχε μείνει μακριά από επίσημες ανακοινώσεις και τα φώτα της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ανυφαντάκη, υιό του προπονητή του Πανθρακικού Κώστα, την μεταγραφή του οποίου μόλις πριν λίγες ημέρες οριστικοποίησε η Δόξα Προσκυνητών.

Ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης, που αγωνιζόταν στην ομάδα νέων του Πλατανιά που συμμετείχε στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League και νωρίτερα στην Κ19 της Επισκοπής όπου ήταν και αρχηγός, αγωνίζεται ως μέσος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης εκτός από γιος του προπονητή του Πανθρακικού είναι και βαπτισιμιός του Τάκη Διακάκη, βοηθού του Ανυφαντάκη τη φετινή σεζόν στον πάγκο της μεγάλης ομάδας της Κομοτηνής.

Η κίνηση ότι πέρα από τον πατήρ έρχεται και ο υιός στην Ροδόπη δείχνει προφανώς, μεταξύ άλλων, την πίστη που έχει ο Ανυφαντάκης στο εγχείρημα που έχει αναλάβει και την διάθεσή του να μείνει και να παλέψει μέχρι το τέλος της σεζόν.