Γ’ Εθνική: Άπαντες παρόντες στην πρώτη της ΑΕ Κομοτηνής (+photos)

 

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου η προετοιμασία της ΑΕ Κομοτηνής, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, το οποία θα ξεκινήσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

AE Komotinis_proponisi3Ο νέος προπονητής της ομάδας Σωτήρης Κοκκινόπουλος βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει από την πρώτη ημέρα όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με τους καινούργιους να δέχονται τα πειράγματα των παλιών, αλλά όπως είπε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κουτσοβασίλης “θα πρέπει τα παιδιά τα καινούργια εμείς οι παλιοί να τα βάλουμε μέσα στην ομάδα και να γίνουμε μία οικογένεια”.

AE Komotinis_proponisi4Εκτός από τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας τους παίκτες καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΑΕ Κομοτηνής Γιάννης Γεωργαντάς, ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος μπάσκετ Σωφρόνης Παπουής, ο Team Manager Βασίλης Στοάκης, o γραμματέας του συλλόγου Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου, o υπεύθυνος Marketing Μανώλης Δαφτσής, o γυμναστής Μουράτ Τσαούς Μεχμέτ και ο στατιστικολόγος Πέτρου Μούχτση, ευχόμενοι όλοι υγεία, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και πως όλοι θα βρίσκονται δίπλα στους παίκτες.

AE Komotinis_proponisi2Τέλος στην ομιλία του προς τους παίκτες ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος είπε πως “γίνεται πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά στο σύλλογο. Λίγες ομάδες στην κατηγορία το κάνουν αυτό. Εγώ ήδη νιώθω την ΑΕ Κομοτηνής σαν δεύτερο μου σπίτι και το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς. Αυτή θα είναι μία εβδομάδα προσαρμογής, γιατί ξέρω ότι κάποιοι δουλέψατε το καλοκαίρι και κάποιοι όχι. Θα εστιάσουμε στη φυσική κατάσταση και θα έχουμε και μπάσκετ. Στις 16 Οκτωβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι”