Photos: 60 κλικ απο την εκδήλωση και τις βραβεύσεις των διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών των διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης οπού τιμήθηκαν και δύο διαιτητές που κρέμασαν φέτος τις σφυρίχτρες τους αλλά και ένας παλιός διαιτητής με μεγάλη προσφορά στον χώρο της διαιτησίας της Ξάνθης.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα “ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ” έγιναν προς τιμήν των διαιτητών που σφυρίζουν αφιλοκερδώς τα παιχνίδια των Παιδικών πρωταθλημάτων, και κυρίως των νέων διαιτητών που βγήκαν απο την τελευταία σχολή που πραγματοποίησε η ΕΠΣ Ξάνθης. Την εκδήλωση προλόγισαν τα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας και παλαιοί διαιτητές Βέργος Χαλβατζής και Δημήτρης Σάββογλου ενώ το παρών έδωσαν επίσης πέρα απο τους διαιτητές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Πανίδης ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Δαλακούρας, αλλά και οι παλαιοί διαιτητής κ. Τσιοναράς και Στέφανος Δρασκέλης.

Αρχικά τιμήθηκαν τα παιδιά που ολοκλήρωσαν την τελευταία σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης με τις απονομές στα νέα μέλη της Ξανθιώτικης διαιτησίας να κάνουν κατά σειρά ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης και οι δύο βοηθοί της Football League Τάσος Χατζημωϋσιάδης και Ιλιάς Εμπλιούκ.

Μετά τις απονομές στους νέους διαιτητές της Ένωσης ακολούθησαν οι απονομές στους κορυφαίους διαιτητές και βοηθούς με τις επιδόσεις τους στα τοπικά πρωταθλήματα όπως επελέγησαν απο την τετραμελή Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και οι απονομές για τους πιο βελτιωμένους διαιτητές μετά απο εισήγηση του γυμναστή της Ένωσης Γιάννη Θεοδωράκη. Οι πιο βελτιωμένοι ήταν οι Στέλιος Ζαφειρίου, Γιώργος Πασχαλίδης, Κώστας Καλοπήτας και Μιχάλης Ελευθεράκης. Καλύτεροι διαιτητές αναδείχτηκαν οι Παναγιώτης Τσοπουλίδης, Χρήστος Τζεβελεκίδης, Σάββας Κωνσταντινίδης και Μόσχος Γκαϊτατζής. Ενώ καλύτεροι βοηθοί αναδείχτηκαν οι Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, Αθανάσιος Βασίλας και Δημήτρης Κηλικιώτης.  Τις απονομές πραγματοποίησαν τα τρία μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας Βέργος Χαλβατζής, Δημήτρης Σάββογλου και Γιώργος Καμαράκης.

Τέλος πραγματοποιήθηκαν και οι τρεις τιμητικές απονομές, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη να δίνει την τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Κατσίκα, παλιό διαιτητή της Ένωσης που αγωνίστηκε ως βοηθός διαιτητή στην Α’ Εθνική κατηγορία και αρκετά χρόνια διαιτητής στην Β’ Εθνική κατηγορία. Ακολούθησε η βράβευση στον Κώστα Κωνσταντινίδη που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σταματάει την διαιτησία, την βράβευση έκανε ο Δημήτρης Σάββογλου. Ενώ τέλος τιμήθηκε για την πολύ μεγάλη του προσφορά ο Χρήστο Μπουραζάνη που μετά απο αρκετά χρόνια αποφάσισε να κρεμάσει την σφυρίχτρα του, την απονομή έκανε ο άνθρωπος που τον έφερε στην διαιτησία ο Στέφανος Δρασκέλης.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ τις εκδήλωσης όπως καταγράφηκε απο τον φακό του ThrakiSportS…