Μπαράζ Ανόδου: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ορφέας Ξάνθης κόντρα στους Προσκυνητές

Πιο έτοιμοι απο ποτέ και έχοντας σύσσωμη την ποδοσφαιρική τοπική κοινωνία της Ξάνθης στο πλευρό της να γράψει ιστορία είναι η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, που βρίσκεται μια νίκη μακριά απο την άνοδο της στην Γ’ Εθνική, και την Κυριακή στο παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών οι παίκτες του Ορφέα θα έχουν την ευκαιρία στο γήπεδο του ΑΟΞ να γράψουν τα ονόματα τους με “χρυσά” γράμματα στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου.

Ποιος να το έλεγε λοιπόν στον αναμορφωτή και ζωντανή ιστορία του σημερινού Ορφέα Ξάνθης πως με αυτόν στα ηνία ο αγαπημένος του σύλλογος θα βρίσκεται μια ανάσα απο την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, εκεί οπού ανήκει ο ιστορικός σύλλογος. Οι παίκτες του Ορφέα μετά το μεγάλο διπλό στο Διδυμότειχο παρά το σπουδαίο του αποτελέσματος διατήρησαν χαμηλά το κεφάλι και κάλεσαν τον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της Ξάνθης να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο αλλά και για το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο.

Για το παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και άπαντες στην ομάδα της Ξάνθης περιμένουν με μάτια που “γυαλίζουν” την δεύτερη της βαθμολογίας Δόξα Προσκυνητών θέλοντας μια άτυπη “ρεβάνς” για την ήττα στην Κομοτηνή, αλλά πιο σημαντικό να σημειώσουν την τρίτη εντός έδρας νίκη στην διαδικασία που θα τους οδηγήσει και μαθηματικά χωρίς να τους νοιάζει το άλλο ματς στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Κανείς στον Ορφέα παρότι γνωρίζουν πως ευνοούνται τόσο με την ισοπαλία αλλά και ακόμη και με την ήττα δεν θέλει να σκέφτεται σενάρια με παίκτες, προπονητές και διοίκηση να βάζουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη,