Και τώρα Κύπελλο για την Ροδόπη ’87! Οι διαιτητές και το πρόγραμμα της γ’ φάσης

Με παιχνίδια Κυπέλλου συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τα πρωταθλήματα Γυναικών, με το ενδιαφέρον στον βόρειο όμιλο να στρέφεται στα τέσσερα παιχνίδια της 3ης φάσης οπού υπάρχει το μεγάλο ενδιαφέρον αν οι ομάδες της Β’ κατηγορίας θα μπορέσουν να κάνουν την έκπληξη απέναντι σε αυτές τις Α’.

Σε μια απο αυτές τις αναμετρήσεις η ομάδα της Ροδόπη ’87 θα υποδεχτεί στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης την ισχυρή ομάδα των Αμαζόνων Δράμας θέλοντας να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το έργο της βέβαια φαντάζει αρκετά δύσκολο απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Δράμας που μπορεί φέτος να μην είναι στις πρώτες θέσεις όπως μας είχε συνηθίσει στην Α’ κατηγορία τα τελευταία χρόνια αλλά η παρουσία της στην 5η θέση δείχνει πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η πρωτοπόρος του ομίλου που αγωνίζεται η Ροδόπη στην Β΄Εθνική Λάρισα υποδέχεται τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ η ομάδα του Βόλου 2004 που είναι επίσης στον ίδιο όμιλο θα υποδεχτεί και αυτή ομάδα Α’ Εθνικής καθώς θα αντιμετωπίσει τις Ελπίδες Καρδίτσας. Πάντως δεν λείπει και ζευγάρι ομάδων Α’ Εθνικής με τα Τρίκαλα να υποδέχονται τον πολύ ισχυρό ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης φάσης του Κυπέλλου Γυναικών για τον Βορρά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2, ΩΡΑ 15:00

ΕΑΚ Βόλου: Βόλος 2004 – Ακ. Ελπίδες Καρδίτσας  (Κουκούλης, Σπανούλης, Νάκας της ΕΠΣ Λάρισας)

Δημ. Πυργετού: Τρίκαλα 2011 – ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης  (Πολυχρονίου, Πρεσπάρης, Ζαρομυτίδου της ΕΠΣ Καστοριάς)

Αλκαζάρ: ΑΕ Λάρισα – Άρης Θεσσαλονίκης  (Μέγας, Δημητριάδης, Τσικλητάρη της ΕΠΣ Πιερίας)

ΕΠΣ Θράκης: Ροδόπη ’87 – Αμαζόνες Δράμας  (Μπουρδούμπας, Μπαχτσεβάνης, Τσιλίκας της ΕΠΣ Καβάλας)