Μια ήττα και μια ισοπαλία ο απολογισμός των Κ17 και Κ15 της Skoda Ξάνθη με Ηρακλή

Δεν ήταν θετικός ο απολογισμός των δύο τμημάτων της Skoda Ξάνθη σε Έφηβους και Παίδες στις αναμετρήσεις με τον Ηρακλή για τα αντίστοιχα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League στα Πηγάδια, με τα Κ17 να μένουν στο 1-1 απέναντι στον “γηραιό” ενώ η Κ15 γνώρισε την ήττα με 2-3.

Στο παιχνίδι των Εφήβων οι  φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 65′ λεπτό παίρνοντας το προβάδισμα νίκης με τους παίκτες του Κώστα Μπεδρελή να πιέζουν στη συνέχεια αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Πεταλωτή στο 81′ λεπτό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου με βηθούς τους Χαλόπουλο και Μαρμαρίδης της ΕΠΣ Δράμας. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έμεινε στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς σε 14 παιχνίδι, έναντι των 23 του ΠΑΣ που είναι δεύτερος με ένα παιχνίδι περισσότερο, στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Ηρακλής που με αυτό τον βαθμό έφτασε τους 16 σε 16 παιχνίδια.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου Φ. (46′ Ιωσηφίδης), Παπάζογλου, Πεταλωτής, Σπυριντόνοβ (70′ Αθανασιάδης), Θεοφυλάκης, Καλογιάννης, Τσαπάρης, Ιωάννου (60′ Τζιβανόπουλος), Σουλεϊμάν (77′ Φιλιππίδης), Ζουμπουλίδης.

Για τα Κ15 σε ένα συναρπαστικό ματς η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε να φύγει νικήτρια απο τα Πηγάδια, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη να φτάνουν αρχικά στην ισοφάριση με τα γκολ του Σπυριδωνίδη(52′) και Γράβα (62′), να αγγίζουν την ανατροπή έχοντας ευκαιρίες, όμως ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με πέναλτι δύο λεπτά πριν το τέλος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Γκώγο και  Τζεβελεκίδη της ΕΠΣ Ξάνθης. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Παίδες της Skoda Ξάνθη έπεσαν στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς τρείς λιγότερους απο τον δεύτερο Ηρακλή που έχει ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Μπαμπούρης, Ποδαρας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Κιούπης (60′ Τσιλιγγίρης), Γκατζόγιας (77′ Μεμέτ Φουρκάν), Γράβας, Κοντάκης, Σπυριδωνίδης, Τηλαβερίδης (70′ Λυκίδης).