ΕΠΣ Έβρου: Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των νοκάουτ προημιτελικών του Κυπέλλου

Ο Έβρος Σουφλίου στον όμιλο του βορρά και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου στον όμιλο του νότου ήταν οι δυο ομάδες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση από τα νοκ άουτ προημιτελικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης.

Στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» του Σουφλίου ο τοπικός Έβρος κοψοχόλιασε, έχανε με 1-0 από τον Ορέστη Ορεστιάδας μέχρι το 90ο λεπτό βλέποντας κατάματα τον αποκλεισμό εξαιτίας του τέρματος του Μεμούρη, ωστόσο κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να προκριθεί με 3-1 στην παράταση.

Αυτός που ισοφάρισε ήταν ο Λίτσιος στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα και άλλα δυο γκολ πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης οι Αντωνιάδης και Εφραιμίδης. Ο Έβρος Σουφλίου στον τελικό του βορείου ομίλου θα αντιμετωπίσει τον Άρδα Καστανεών και από το ζευγάρι αυτό θα προκύψει ο ένας φιναλιστ του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στον νότιο όμιλο, η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου συνέτριψε με 6-0 την ΠΑΕ Νίψας (που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Έβρου) και πέρασε πανηγυρικά στους τέσσερις του θεσμού. Στην επόμενη φάση η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου, που υπενθυμίζεται ότι έχει αποκλείσει και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, θα αντιμετωπίσει την Θράκη Φερών.

Ο αγώνας Θράκη Φερών – Ενωση Άνθειας Αρίστεινου θα είναι ουσιαστικά ο τελικός του νοτίου ομίολου από τον οποίο θα προκύψει ο έτερος φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου,  που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προγραμματίζεται για τις 10 ή το αργότερο για τις 17 Φεβρουαρίου. Θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ για τους δύο αγώνες…