Η αποστολή του Πανθρακικού για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Πριν καλά καλά κοπάσουν τα πανηγύρια απο το μεγάλο διπλό στο Περιστέρι επι του Ατρομήτου παίκτες και τεχνικό τιμ του Πανθρακικού καλούνται να ξεχάσουν το ματς του Σαββάτου και να επικεντρωθούν σε αυτό της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για τους ομίλους του Κυπέλλου.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία των “πράσινων” για το παιχνίδι της Τρίτης (01/12, 15:00 LIVE ThrakiSportS) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια το προπονητικό επιτελείο χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε γκρουπ ανάλογα με τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται και δούλεψαν στην αμυντική και την επιθετική τακτική και στις στατικές φάσεις. Στην προπόνηση δε συμμετείχαν οι τραυματίες Τζάνης, Ίγκορ και Βάλτερ, όπως και οι Χασομέρης και Λαδάκης. Για τους δύο τελευταίους αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκαναν, για να φανεί η σοβαρότητα των τραυματισμών που υπέστησαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Παπαχρήστος, Ζδράβος, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ψάλτης, Σέτι, Ροτζέριο, Ντιγκινί, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χαβίτο